Bedrijfsfilm - videoreportage - webvideo - videoproducties

Content biedt de prospect en klant al een heleboel informatie, maar sommigen hebben nood aan meer en terecht. Ze willen meer te weten komen over wat uw precies inhoudt en willen een persoonlijkere aanpak te zien krijgen. De ideale manier om dit te bekomen op uw website is de mogelijkheid tot het bekijken van een videoreportage of bedrijfsfilm. U zult niet alleen uw klanten benaderen op een meer directe manier, maar u zal ook een betere ranking bereiken op de resultaten pagina’s van de diverse zoekmachines!

Een persoonlijke benadering

Een videotoevoeging aan uw website neemt bij uw klanten alle mogelijke twijfels weg, aangezien ze niets aan de verbeelding overlaten. Een kort bericht ter verwelkoming van uw online bezoekers, een langere boodschap ter voorstelling van uw bedrijf of een vernieuwend kortfilmpje om uw bezoekers op een flitsende manier te verrassen. Werkelijk alle soorten films zijn mogelijk!

Een bedrijfsfilm of videoreportage verpersoonlijken uw website en stralen vertrouwelijkheid en betrouwbaarheid uit naar uw online bezoekers toe. Het maakt uw website uniek en wordt gegarandeerd op prijs gesteld door zowel nieuwe klanten als uw reeds bestaande klanten!

Het ultieme doeleinde van dergelijke video? U onderscheidt zich ermee van andere concurrenten op de markt en u blijft in het geheugen geprent staan van uw bezoekers: een videoboodschap is een absolute must!

Deel van een geheel

Een videoboodschap creëren is lang niet zo gemakkelijk. Uw huisstijl dient namelijk ook hierin terug te komen en niet alleen in uw website. De boodschap dient bovendien ook overeen te stemmen met wat u vermeldt op de diverse pagina’s op uw website en verder moet het filmpje in kwestie ook op een mooie manier geïntegreerd worden op uw bedrijfswebsite. Deze drie elementen dienen door de nodig expertise behandeld te worden en Jakency biedt u hierbij de hare meer dan aan!

Bedrijfsfilm voorbeeld

Jakency zorgt voor uw volledige webvideo!

Een bedrijfsfilm biedt u een unieke kans om u te profileren naar uw klanten toe. Wenst u hiervan bijgevolg gebruik te maken, dan kan u ook hiervoor beroep doen op onze diensten. Wij verzorgen de volledige ontwikkeling van uw bedrijfsfilm of videoreportage, zodat uw bedrijf visueel kan schitteren op vele schermen. Onze professionele medewerkers zorgen voor een sterke film om uw bedrijf geheel tot zijn recht te laten komen!