Business View van Google


Business View

business view van Google is gelanceerd

Sinds 2012 is Google bezig met het uitrollen van Google business view voor de geselecteerde landen over de hele wereld. In principe was Google business foto’s enkel tegenwoordig op de Google StreetView, maar dan voor het binnenkijken in bedrijven: Een fantastisch idee, maar erg arbeidsintensief. Dit leidde tot de geboorte van Google Vertrouwde Fotograaf. Deze fotografen werden opgeleid in de technieken van panosphere fotografie en een eigen software pakket dat StreetView stijl rondleidingen door het interieur van het bedrijf laat toestaan. Zoals bij alle nieuwe producten was er een beetje tweaken om het goed te krijgen en vandaag is dit product volledig klaar en is dit omgedoopt tot Google Maps business View. In ieder geval is er geen ontkennen aan wat het is – een Google Maps product waarmee u een bedrijf van binnen kan bekijken.

Business View Voorbeelden

Bekijk ons Business View portfolio voor voorbeelden.

Business View: Hoe werkt het ?

Business Views is geïntegreerd met de 'Google+ Local Business Pagina. Het is toegankelijk via een groot aantal Google digitale producten zoals:

 • Business View: Knowledge Graph
 • Google Maps Zoeken
 • Pegman Zoeken
 • Google plus lokale business pagina

In de Google zoekresultaten wordt de Business View aangeduid door "binnenkijken" aan de rechterzijde.

In de Knowledge Graph (dit is het paneel dat wordt weergegeven aan de rechterkant van de Search Engine Results Pages (SERPs), bij een bedrijf dat Business View heeft zal een extra tegel hebben met "binnenkijken":

Business View Google

Als men gaat zoeken op Google Maps dan zal de Business View verschijnen als een tegel in de rechter bovenhoek van Google Maps en zal dit het eerste actieve beeld zijn waar men "binnenkijken" of "See inside" zal zien staan.

Business View Google Maps

Via Pegman zoeken kunt u door met de rechtermuisknop in te drukken op de deur van StreetView:

En de business view komt ook te staan op de Google plus lokale pagina:

Business View Google Lokaal

Business View extra voordelen

Business View heeft ook een aantal extra voordelen :

 • De virtuele tour omvat ook 10 point of interest foto's die zichtbaar zijn in Google plus Lokale Business Pagina. Deze foto's zijn ook zichtbaar in de carrousel wanneer men naar uw bedrijf zoekt via Google Maps.
 • De foto's zijn eigendom van het bedrijf (klant) - de fotograaf doet afstand van alle auteursrechten op de business view.
 • BusinessView wordt gehost via Google en niet via de fotograaf.
 • Businessview is ontdaan van alle persoonlijke gegevens die een schending van het auteursrecht of een schending van de privacy rechten kunnen zijn. Google Places controleert de fotografen om ervoor te zorgen dat er hoge normen worden gehandhaafd en als de normen niet worden nageleefd, kan Google vragen om een reshoot te doen van het werk.
 • Zodare de fotografie binnen het businessview programma gedaan is staan er geen geen verplichte re-shoots, lopende kosten of vergoedingen voor onderhoud op het programma.
 • De klant mag de foto's genomen voor de vrijblijvend gebruiken voor andere doeleinden.

Creativiteit met BusinessView Tour

Bekijk deze tour van een bedrijf in Manchester, England. De 'Duck Tour'!

Business view Duck Tour

Bedrijven kiezen voor verschillende redenen voor een Google Business View zoals:

 • Om te pronken met een luxe omgeving
 • Demonstreren van de beschikbare faciliteiten
 • Ter vervanging van een bezoek ter plaatse
 • Als deel van hun online strategie

U wil ook een Google Business View van uw zaak ?
Neem dan contact met ons op voor een gratis prijsofferte