Fotoreportage

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Het is een zin die we al wel eens te horen krijgen van fotografen rondom ons en het is een waarheid als een koe. Een foto die in het oog springt, staat gegrift in het geheugen van velen en zal bijgevolg ook nog vaak ter sprake worden gebracht. Is dit precies wat u ook wenst te bekomen voor uw bedrijf? Dan is de integratie van fotografie en een fotoreportage een zekere aanrader!

Fotografie door Jakency

Jakency is gespecialiseerd in:

Fotografie / fotoreportage versus websites

Een opvallende foto kan uw website ten gronde brengen of net niet. In dat laatste geval bezorgt het net dat ietsje meer pit en kracht. Het betreft trouwens niet alleen zelfgemaakte foto’s, maar ook de gebruikte afbeeldingen op uw bedrijfswebsite. Het is daarom ook van cruciaal belang dat alle elementen correct worden toegepast: de beeldkwaliteit, het kleurgebruik, de plaatsing en de verhoudingen dienen allemaal op hun plaats te vallen om uw website naar een hoger niveau te tillen.

E-Commerce met behulp van een fotoreportage

Heeft u producten in aanbieding? Dan is het heel belangrijk dat u klanten deze onder ogen krijgen? Deze dienen niet alleen goed onder woorden worden gebracht, maar ook in te picture. Mensen hechten veel belang aan een goede foto om het product in kwestie te kunnen bekijken, zoals bijvoorbeeld om de kleuren te kunnen verifiëren of om de grootte in te kunnen schatten. Dit en nog vele andere redenen zijn voor u een reden te meer om uw website te voorzien van de nodige kwalitatieve productfoto’s!

fotoreportage

Kwaliteit is een must bij een fotoreportage

Uw foto’s dienen niet alleen te worden voorzien van de nodige informatie, zijzelf dienen van voldoende kwaliteit te zijn tijdens een fotoreportage om uw klanten te kunnen overtuigen. Indien u een verkeerd beeld schept, kunt u namelijk klanten mislopen en bovendien ook slechte reclame verspreiden. Ongeacht wat de foto representeert – een product, een team van werknemers enzoverder – een slechte kwaliteit bezorgt uw online bezoekers een warrige en onbekwame indruk. Om dit alles te vermijden, dient u te kunnen rekenen op een betrouwbare expertise en dit is precies waarbij Jakency in beeld komt.

Jakency giet uw wensen in een image!

Wij zorgen niet alleen voor de promotie van uw website op het wereldwijde web, maar we verzorgen ook graag uw fotoreportage. Van productfoto’s tot foto’s van uw teamleden, u kan steeds bij ons terecht voor een bespreking van de verschillende mogelijkheden!