Google virtuele tour

Een Google Virtuele Tour als rondleiding door uw zaak.
Laat potentiële klanten al een eerste keer binnenkijken en
zo vertrouwd geraken met uw zaak.

Gratis Prijsofferte
google virtuele tour

Google virtuele tour

Ongeacht of u een manager, een ondernemer of een zaakvoerder bent van een bedrijf, uw onderneming in kwestie dient altijd vertrouwd en voornamelijk ook bekwaam over te komen. Dagelijkst wordt u geconfronteerd met de inrichting van uw kantoor, de diverse interieurelementen en de manier van werken van uw werknemers. Het vormt een algemeen sfeerbeeld, dewelke u moet zien over te brengen op uw klanten en prospecten. Zij vormen namelijk uw bron van inkomen en voor het rendement van uw bedrijf. Zij hebben met andere woorden recht op een blik achter de schermen, waarbij een Google virtuele tour uw ideale hulpmiddel is!

Google virtuele tour Voorbeelden

Bekijk ons virtuele tour portfolio voor voorbeelden

Een Google virtuele tour – Waarom?

Stelt u zich even in de plaats van een klant: u bent op zoek naar een bepaalde dienst of een specifiek product en u komt hierbij allerlei bedrijven en aanbiedingen tegen in de online wereld tijdens uw zoektocht. Hierbij kunnen vele bedrijven als heel onpersoonlijk, koud en afstandelijk overkomen en dit is precies waarom u afhaakt. U vindt uiteraard wel de nodige informatie op hun website, maar u wenst weliswaar meer te weten; u wilt immers niet alleen afgaan op de oppervlakkige aspecten!

Ook uw bedrijf wordt dagelijkst getaxeerd door zowel reeds bestaande klanten als prospecten. Daarom is het van belang dat u voorkomt dat deze u links laten liggen en niet ingaan op uw diensten. Hoe kan u dit precies doen? Precies! Door het in beeld brengen van de core van uw bedrijf en dit dankzij de Google virtuele tour!

Hoe gaat een Google virtuele tour in zijn werking?

Potentiële klanten gaan vaak online op zoek naar lokale bedrijven door gebruikt te maken van Google Search, Google Maps en de onlangs uitgerold Google + Local Search. Een Google virtuele tour zal er voor zorgen dat ze zullen worden uitgenodigd om in het hart van uw bedrijf te kijken, met behulp van een magnifieke, interactieve en boeiende 360 graden virtuele tour. Klanten zullen in staat zijn om als het ware een stap binnenin uw onderneming te zetten alsof ze er een echte reallife rondleiding krijgen en dit dankzij een vertrouwde interface, namelijk deze van Google Street View!

Virtuele tour van Google

Alle voordelen op een rijtje van de virtuele tour

Een Google virtuele tour is een digitale rondleiding voor alle online bezoekers van uw website en dus ook van uw bedrijf. Ze biedt u de kans om u open te stellen naar de buitenwereld toe met een aantal belangrijke voordelen van dien:

  • Google virtuele tour is volledig afgesteld op de digitale maatschappij en kan daarom op alle apparaten worden afgespeeld, zoals de populaire iPhone en iPad;
  • Google virtuele tour zorgt voor een betere zichtbaarheid in de zoekresultaten in Google met een hoger rendement tot gevolg;
  • Het is een campagnevorm die relatief lage kosten met zich meebrengt vergeleken met andere adverteermiddelen.

Neem contact met ons op voor een gratis prijsoffert