Google Web analytics

Uw website slaagt erin om verkeer te genereren naar uw website. Maar je weet je waar dit verkeer vandaan komt en hoe deze bezoekers presteren op je website ? Bent u in staat om de ROI van uw online en offline campagnes te bepalen ? Als u niet beschikt over een diep inzicht inde kwaliteit van al uw website verkeer dan heeft u behoefte aan onze web analytics specialist. Professionele zoekmachine optimalisatie moet altijd een grondige analyse bevatten alsook een goede en juiste implementatie van uw web analytics. Bedrijven moeten snel inzicht krijgen in de gegevens om zo regelmatig hun strategie te kunnen aanpassen. Dit maakt dat web analytics een cruciaal onderdeel vormt van uw zoekmachine optimalisatie proces.

Google Analytics consultancy diensten

Google analytics consultancy diensten

Hoewel de Google Analytics software gratis is, kan de implementatie hiervan soms ontmoedigend zijn zelfs voor ervaren webontwikkelaars. Bij jakency beheersen we alle aspecten van Google Analytics als geen ander. Dit geeft ons de mogelijkheid om met onze zoekmachine optimalisatie diensten verder te gaan dan de korte termijn doelen om zo een maximale ROI te verkrijgen door het verbeteren van conversies en ons te concentreren op de strategie rond de beste zoekwoorden.

Een stap verder dan web analytics

Wanneer onze web analytics goed geïnplementeerd worden vertellen wij meer dan welke zoekwoorden verkeer genereren en onverteerd naar een lead of klant. We ztten uw Google Analytics zo op, zodat we andere soorten campagnes zoals e-mail, social media, PPC ook kunnen bijhouden. Onze Web analytics consultancy diensten zijn grondig en ontworpen om uit eindelijk uw online marketing strategie te verbeteren. Wij gaan verder dan eenvoudige implementatie van Google Analytics code en zorgen ervoor dat al uw analyses op maat zijn gemaakt.

Google Web Analytics consultancy

Bedrijpen waar uw bezoekers vandaan komen en welke handelingen deze uitvoeren op uw website is cruciaal voor uw online aanwezigheid. Met Web analytics consultancy hebben bedrijven de mogelijkheid om te bepalen:

  • Waar website bezoekers vandaan komen
  • Fysieke locatie
  • Hoe gebruikers zich gedragen op uw website
  • onderscheid tussen organische en Betaald zoekverkeer
  • Meten van marketing campagne gegevens
  • Welke zoekwoorden, campagnes enz. Resulteren in verkoop of leads.

Van Web Analytics naar conversie optimalisatie

Zodra wen alles goed hebben geïnstalleerd en het maatwerk klaar is, is de volgende fase van onze web analytics consultancy dienst het herbekijken van de gegevens en het gebruik hiervan. Hierna kunnen we een beslissing nemen welke verbeteringen er dienen te gebeuren voor meer betrokkenheid en conversie op uw website. Jakency heeft de mogelijkheid tot het opzetten van A/B testing om uw marketing campagnes te maximaliseren en uw bezoekers langer op uw website te houden.