Lead generation

Een start-up moet heel wat klanten verwerven om te kunnen groeien, maar ook grotere bedrijven die reeds over een klantenbestand beschikken willen continu nieuwe leads aantrekken om hun positie op de markt te verstevigen. Echter is dit acquisitieproces geen gemakkelijke opgave en verloopt ze vaak niet van een leien dakje. Wij bij jakency helpen we je graag op een efficiënte, professionele manier nieuwe klanten te bemachtigen en je klantenbestand uit te breiden.

Hieronder vind je enkele online diensten om meer leads te generen. Elke dienst die wij aanbieden wordt uitgevoerd door één van onze professionele, gespecialiseerde teams.

Het aanleveren van leads uit je sector

Voor verschillende sectoren genereren wij leads / aanvragen die we dan doosturen naar geïnteresseerde partijen. Zo kunnen zij, wanneer het hun uitkomt, deze aanvragen bekijken en contact opnemen met de aanvrager.

Het ontwerpen van een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke website of webshop

Je website – of shop moet goed ontworpen en gebruiksvriendelijk zijn voor potentiële klanten. Geavanceerde sites kunnen misschien verleidelijk zijn, maar zijn maar al te vaak moeilijk toegankelijk voor gebruikers. Op heel wat sites is het dan ook niet zo gemakkelijk voor de surfer om zich te navigeren.

Bovendien biedt je webshop best alle populaire betalingssystemen aan om zo geen enkele klant mis te lopen. Kies niet alleen voor Mastercard of Bancontact/Mister Cash, maar ga voor een combinatie met PayPal, SOFORT Banking, en Visa. Zo verhoog je je kans op conversie aanzienlijk.

Beschik je reeds over een moderne webshop en wil je je door ons laten adviseren? Of heb je nood aan een geweldige nieuwe website? De medewerkers bij jakency staan je graag te woord.

Breid je klantenbasis uit m.b.v. een effectieve sociale mediastrategie

Sociale media is hip en trendy! Tegenwoordig gebruikt iedereen die je kent Facebook of Twitter. Met zo’n 3 miljard gebruikers wereldwijd is sociale media het ideale platform om meer leads naar je website of –shop te lokken. Helaas is dit geen gebakken eitje. Jakency heeft heel wat ervaring op het gebied van sociale media. Indien je geïnteresseerd bent helpen wij je graag om jouw sociale mediastrategie uit te bouwen.

Optimalisatie van je website/-shop voor zoekmachines

Door het optimaliseren van je website of –shop voor zoekmachines slagen wij er bij jakency in je pagina te doen stijgen in de ranking. Als je site klimt in het klassement komt deze vaker voor in de zoekresultaten en trekt ze heel wat meer bezoekers aan. Bezoekers, ofwel potentiële klanten! Wacht niet tot het te laat is en wees je concurrenten voor. Vraag ons vrijblijvend naar meer informatie.

Adverteren op Google of Social Media

Je kan niet alleen een pagina creëren op Facebook of Twitter, maar er ook adverteren. Gericht adverteren helpt je méér leads naar je website of –shop aan te trekken. Laat je effectieve sociale media advertentiecampagne door jakency samenstellen.

Jouw online video door jakency laten creëren

Één minuut video is meer waard dan een tekst van 1.000 woorden. Kijkers nemen je boodschap beter op en onthouden ze langer. Bovendien hecht Google meer waarde aan sites die verschillende soorten mediacontent aanbieden. Je verhoogt dus niet alleen je conversieratio, maar genereert ook meer leads.