Offerte webdesign

Het ontwikkelen en creëren van een website – uw online visitekaartje – is iets dat u het best kan overlaten aan de handen van experts binnenin dit domein. Zo bent u gegarandeerd van een goed functionerende website, dewelke het gewenste rendement en de gewenste klanten teweeg brengt. Vraag daarom bij ons uw gratis website offerte aan.

Wenst u een website offerte?

Dan bent u bij Jakency aan het juiste adres! Ons team van uitsluitend bekwame medewerkers ontwikkelen voor u een unieke website met de nodige knowhow en dit op basis van een duidelijk opgestelde website offerte. Jakency staat, zoals eerder gezegd, voor een optimale klantenrelatie die staat voor loyaliteit, betrouwbaarheid en creativiteit.

Graag horen we dan ook van u welke wensen en noden u precies heeft en zeker niet onbelangrijk: uw budget. Op deze manier kunnen we precies nagaan hoe onze diensten uw eisen kunnen invullen om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Website offerte

Tips bij website offertes

Tijdens uw zoektocht naar een offerte voor uw website, zult u waarschijnlijk ook andere bedrijven aanspreken. Jakency wilt u hierbij graag behoeden voor enkele hindernissen om alle mogelijke problemen op een later tijdstip te vermijden. Hieronder vindt u alvast enkele tips:

  • Lees de algemene voorwaarden van de website offerte! Het mag misschien overbodig lijken op het eerste gezicht, we raden aan deze toch grondig door te nemen. Indien ze kort en duidelijk opgesteld zijn, weet u alvast dat u met een klantvriendelijk bedrijf te doen heeft;
  • Doel op een offerte die het totale prijskaartje vermeldt! Zo weet u heel goed waaraan zich te verwachten. Indien uw leverancier echt met een uurtarief wil werken, zorg dan dat er zeker een schatting van het totale budget opgenomen wordt in de offerte en dat u verwittigd wordt op de moment dat de helft hiervan opgebruikt is;
  • Aanvaard geen offerte die niet neergeschreven is! Zo heeft u geen poot om op te staan als te weinig opgeleverd wordt. Een officiële offerte – met handtekening – is het enige verklaringsdocument van beide partijen om tot een betrouwbaar resultaat te komen;
  • Eis duidelijkheid! Hoe vager de termen, hoe meer u bedot kan worden tijdens het hele ontwikkelingsproces. Het bedrijf in kwestie dient te voldoen aan alle voorgestelde diensten vermeld in de offerte. Indien deze te vaag worden omschreven, kunt u niet nagaan of het bedrijf hierin is geslaagd of niet. Denk bijvoorbeeld aan het aantal pagina’s, het aantal foto’s enzoverder.

Betrouwbaarheid ten top bij Jakency

Jakency biedt u te allen tijde een website offerte, dewelke zo goed mogelijk voldoet aan al uw wensen en noden. Indien u vragen of twijfels heeft bij een offerte, kan u ons steeds contacteren, waarop we u zo spoedig mogelijk proberen verder te helpen. Uw succes in ons succes en om dat motto eer aan te doen, zult u – ongeacht het type project – een gedetailleerde offert bezorgd krijgen alvorens de eerste ontwikkelingsfase daadwerkelijk aanvangt.

Neem contact op voor een gratis website offerte