Bouwen aan imago/naamsbekendheid

Bouwen aan imago/naamsbekendheid

Een goede naamsbekendheid is cruciaal voor elke onderneming. Je verwerft de meeste klanten dan ook nog steeds via mond-tot-mond reclame. Het is niet alleen voor grote bedrijven of multinationals van belang: ook kleinere ondernemers moeten voldoende investeren in het opbouwen van hun imago.

Hieronder vind je wat meer informatie over de populairste diensten op de markt die wij aan jou kunnen leveren. Elke dienst die wij aanbieden wordt uitgevoerd door één van onze professionele, gespecialiseerde teams.

Het ontwerpen van een kwalitatieve, ergonomische website

Het imago van jouw bedrijf hangt niet alleen af van de kwaliteit van de producten die je verkoopt, de diensten die je aanbiedt en de service achteraf, maar ook van je website. Een website die degelijk ontworpen is wordt al gauw gedeeld op sociale netwerksites en via mond-tot-mond reclame verspreid. Je pagina is hét online uithangbord van uw onderneming. Zorg er dus voor dat je website goed ontworpen is en niet zo maar ineen is geflanst. Kies voor Jakency als je wilt dat je website al vanaf dag één goed zit.

Personal marketing & conversation management

Wil je je marketing naar een hoger niveau tillen? Geef Jakency dan de kans om je te adviseren en te ondersteunen op gebied van personal marketing. We geven je originele concepten, praktische raad en zetten je marketing op het juiste spoor. Toon jouw klanten dat er iemand achter je website, -shop en nieuwsbrieven zit. Hierdoor bouw je een zekere affiniteit op tussen jouw bedrijf en de klant en is de laatste ook meer geneigd je onderneming te vertrouwen en producten/diensten bij jou aan te kopen.

Het samenstellen van een effectieve e-mailmarketingstrategie

Het is belangrijk een zinvolle interactie met je potentiële klanten te starten. Maak je e-mailberichten en nieuwsbrieven op maat en verlies ook je huidige klanten niet uit het oog. Laat Jakency jouw
e-mailmarketingcampagne ontwerpen om effectief zowel nieuwe als verworven klanten aan te sporen tot aankopen. We kunnen je garanderen dat je investering in een goede e-mailmarketingcampagne de moeite waard is.

Het uitwerken van je sociale mediabeleid

Iedereen heeft wel ergens een account op een sociale netwerksite. Actieve gebruikers delen al gauw elke dag een aantal posts en browsen door heel wat pagina’s. Het is alleen maar in je eigen voordeel als je op regelmatige basis je bedrijfspagina onderhoudt en eens een promotie lanceert. Jakency stelt met plezier je sociale mediastrategie samen.

Je online video door Jakency laten creëren

Onderschat de invloed van online video’s niet. YouTube is de tweede grootste zoekmachine ter wereld en gaat hand in hand met Google, dat bovendien websites met verschillende soorten content, zoals video’s, hoger in zijn zoekresultaten plaatst. Bovendien is men veel sneller geneigd een video te delen en te bekijken dan een tekst of artikel.

Overige diensten die je imago/naamsbekendheid ondersteunen: