KLANTENBINDING REALISEREN

Klantenbinding Realiseren

Éénmaal je nieuwe klanten hebt verworven moet je er natuurlijk ook nog voor zorgen dat je deze kan behouden. Herinner klanten aan je bedrijf door ze op regelmatige basis nieuwsbrieven, promoties of tijdelijke aanbiedingen toe te sturen. Hou het contact zo persoonlijk mogelijk en probeer niet al te veel gestandaardiseerde e-mails te versturen. Het is geen koud kunstje om klanten aan uw bedrijf te binden, maar Jakency zet je met plezier op weg.

Hieronder vind je wat meer informatie over de populairste diensten op de markt die wij aan jou kunnen leveren. Elke dienst die wij aanbieden wordt uitgevoerd door één van onze professionele, gespecialiseerde teams.

Klanten zullen maar al te graag terugkeren naar je website of –shop als deze gebruiksvriendelijk en goed ontworpen is. Probeer je niet van uw concurrenten te onderscheiden met alleen lage prijzen of een uitstekende klantenservice, maar ook met een geweldige website. Jakency is de webdesignpartner die je zoekt!

  • Het samenstellen van een effectieve e-mailmarketingstrategie

Verlies je klanten niet uit het oog door een zinvolle interactie met hen op te starten. Kies voor een persoonlijke aanpak en ga voor e-mails & nieuwsbrieven op maat. Een effectieve
e-mailmarketingcampagne bindt niet alleen je huidige klanten aan jouw bedrijf, maar trekt ook nieuwe aan. 

  • Zeg het met een online video

Google’s voorkeur gaat uit naar websites die meerdere soorten media aanbieden, zoals video’s. Online video’s maakt dan ook een opmars in klantenbinding. Steeds vaker worden video’s ingezet om de klantenservice te verbeteren en conversie te verhogen. Online video is het ideale middel om klanten aan jouw bedrijf te binden.

  • Personal marketing & conversation management

Een blunder op het net is snel begaan. Heb je marketingondersteuning nodig? Of advies op maat? Onze personal marketeers zijn jouw houvast.

Overige diensten om klantenbinding te verhogen: