Verkoop genereren

Ben je op zoek naar een effectieve, betaalbare manier om meer verkoop te genereren op uw website? Wil je via het gebruik van internetmarketing meer bezoekers aansporen tot het aankopen van jouw producten? Jakency reikt je de hand om samen de verkoop te stimuleren en jouw omzet te verhogen.

Hieronder vind je wat meer informatie over de populairste diensten op de markt die wij aan jou kunnen leveren. Elke dienst die wij aanbieden wordt uitgevoerd door één van onze professionele, gespecialiseerde teams.

Het ontwerpen van een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke website of webshop

Een gesofisticeerde website of –shop kan aantrekkelijk lijken, maar te veel toeters en bellen, pagina’s om naar door te klikken of andere features en technologische snufjes schrikken zelfs de meest ervaren internetgebruikers af.

Wij zorgen ervoor dat surfers zowel eenvoudig een aankoop kunnen plaatsen als zich gemakkelijk kunnen navigeren op uw website. Bovendien is deze makkelijk te onderhouden, toegankelijk op mobiele apparaten en voorzien van de laatste betaalsystemen.

Optimalisatie van uw website voor zoekmachines

Een betere zoekmachinescore leidt naar een hogere ranking in de resultaten, wat op zijn beurt resulteert in meer websitebezoekers en dus méér verkoop. Jakency heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring op het vlak van SEO (ofwel Search Engine Optimization).

Het verschijnen van je website in de zoekresultaten is zo goed als gratis reclame en branding. Grijp dus de kans en werk samen met Jakency om zowel je online als offline verkoop te stimuleren.

Adverteren op Google of Social Media

Gericht adverteren op Google of op sociale mediasites help je méér bezoekers aan te trekken naar je website. Meer bezoekers en dus ook meer conversies, branding en naamsbekendheid! Het loont om je advertentiecampagne door onze experts te laten uitvoeren.

Hoog volume aan inhoud

Hou je klanten en bezoekers geïnteresseerd door regelmatig nieuwe content te voorzien. Producten, nieuws- of blogposts, … noem maar op: het helpt aanzienlijk om een zekere loyaliteit bij je klanten op te wekken. Onze webcopywriters staan je graag te woord en helpen je om kwalitatieve content te schrijven om op je pagina te publiceren.

Deze diensten kan je ook inzetten om meer verkoop te genereren: