Virtuele tour For Stars Hasselt

For Stars maakt kinderkleren kopen leuk voor het hele gezin!
Toen Hilde Aerts één jaar geleden haar nieuwe winkel in kinderkleding en –schoenen een naam moest geven, koos ze voor “For Stars”.

Ze wilde een paradijs waar elk kind zich een echte ster voelt. In een vorig leven was Hilde actief in een totaal andere branche nl automotive. Na 14 jaar kreeg ze de kans om haar droom voor mode waar te maken. Waarom kindermode : “met een full-time job en moeder van twee dochtertjes had ik weinig tijd om te winkelen . Naar de stad gaan, parkeerplaats vinden, winkel in winkel uit op zoek naar kleerdjes en schoenen voor de kinderen vond ik een geweldige verspilling van tijd en tevens een kwelling voor de kinderen. Ik was er zeker van dat veel mama’s in mijn situatie er net zo over dachten. Daarom heb ik het plan opgevat om dit gat in de markt op te vullen

Wilt u ook een bussines view voor uw zaak neem dan contact met ons op.

Eén grote winkel (+1200m2) waar je alles voor kinderen van 2 tot 16 jaar (ook een klein aanbod babykleding : Gymp, Alice pi, Maryoral ) kan vinden, van een boxershort en een paar sokken tot een paar leuke schoenen en jas. En vooral parking voor de deur. “Efficiënt shoppen De formule slaat aan, want het is druk in For Stars. Daar draagt ongetwijfeld ook de voortreffelijke service en de klantvriendelijkheid toe bij.

Virtuele tour For Stars Hasselt