Virtuele tour fruithoeve Schalkhoven

Virtuele tour fruithoeve Schalkhoven

Ook de fruithoeve in Schalkhoven heeft nu een google bedrijfsfoto's virtuele tour. Nu beter bekend als Google business view.
Aan de rand van Haspengouw, in het landelijke dorp Schalkhoven, tussen knooppunt 122 en 123 van het fietsroutenetwerk ligt de fruithoeve. Zoals de naam zegt draait bij ons alles rond fruit. De gastheer teelt appels en peren en doet er alles aan om lekkere gezonde vruchten te oogsten.
Het fietsroutenetwerk doorkruist de plantages wat in de bloesemperiode een streling voor het oog is. De Fruithoeve is dan ook de ideale vertrekplaats voor wandelaars en fietsers.
Ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken. In een straal van enkele kilometers kan je steden zoals Tongeren, Bilzen, Hasselt, Luik, Maastricht, … bezoeken.
Kinderen voelen zich bij ons ook dadelijk thuis. Onze dochters, Eveline (7 jaar) en Jolien (6 jaar) vinden niets zo fijn dan ravotten in de tuin en de heerlijke buitenlucht opsnuiven.
De verschillende fruitbomen in de tuin zorgen op tijd en stond voor een lekker en gezond tussendoortje voor onze gasten!

Wilt u ook een bussines view voor uw zaak neem dan contact met ons op.

Google Virtuele tour fruithoeve Schalkhoven