Vrtuele tour café latino Hasselt

Zaakvoerster Ann van Kerckhoven verbleef een tijd in Spanje en verloor tijdens een vakantie haar hart aan Mexico. Al 20 jaar lang brengt ze in haar stijlvol restaurant klassiekers uit de Spaanse, Mexicaanse en Tex-Mex-keuken, zoals gamba’s, taco’s, fajitas en spare ribs. Alle gerechten worden met dagverse en typische kruiden bereid, zeker niet allemaal pikant zoals soms wordt gedacht! Op de wijnkaart staan zorgvuldig geselecteerde wijnen uit o.a. Spanje, Chili en Argentinie.

Wilt u ook een bussines view voor uw zaak neem dan contact met ons op.

Tapas bij café latino in Hasselt

Wat is er leuker dan onder vrienden in een prettige, ongedwongen sfeer wat tapas te eten, cerveza en sangria te drinken en wat te kletsen? Aan de hoge tafeltjes en aan de bar kan je gezellig samenkomen en de avond vullen met tapas en drinks, geen reservatie nodig! In de zomer kan je ook tapas bestellen zittend op ons terras tussen de palmbomen aan de Zuivelmarkt in Hasselt, die dan bomvol terrassen staat en terecht één van de gezelligste pleinen van Limburg wordt genoemd!

In het restaurant en op het tuinterras serveren wij onze tapas enkel als voorgerecht. Tapas als hoofdgerecht is wel mogelijk met een minimum van 3 tapas per persoon.

Cocktails in Hasselt bij Café latino

Hoe zalig om weer dat vakantiegevoel te ontdekken met de geur van verse limoen en munt, aardbeien, mojito’s en daiquiri’s! Op de achtergrond de zwoele noten van salsa en merengue.

Dit is de ideale plek om de avond te starten met een heerlijke cocktail als aperitief. Na het diner kan je hier ook terecht voor een typisch glaasje rum of tequila. De hele avond is de bar open voor iedereen die wil komen genieten van onze lekkere drankjes!

Wilt u ook een virtuele tour voor uw zaak neem dan contact met ons op

Google Vrtuele tour café latino Hasselt