Waarom SEO optimalisatie?

Waarom SEO optimalisatie

Op het internet staan miljoenen websites, de meeste daarvan worden niet of nauwelijks bezocht. Niet iedere website kan dagelijks miljoenen bezoekers trekken, dat is ook niet nodig wanneer het pagina’s betreft met een specifieke doelgroep. Met Search Engine Optimization kan een grote website verder groeien, en een nichemarkt website direct de juiste doelgroep aanspreken. SEO optimalisatie is de schakel tussen website en bezoeker. Neem vandaag nog contact op met Jakency voor uw SEO.

Hoe werkt SEO optimalisatie?

De volledige term Search Engine Optimization betekent in de Nederlandse taal Zoekmachine Optimalisatie. Je zorgt dat een website optimaal wordt ingericht met als doel een hogere positie in websites als Google. Er bestaan verschillende manieren om dit te bereiken zoals:

  • Metadata in de HTML code plaatsen.
  • Blog artikelen met doelgerichte onderwerpen schrijven.
  • Backlinks uitbreiden om de “autoriteit” van de site te verhogen.
  • De navigatiestructuur van de website optimaal inrichten.

Waarom SEO optimalisatie?

Een website staat niet online om digitale stof te vergaren, het is de bedoeling dat het juiste publiek de website weet te vinden. Zoekmachines als Google en Bing zijn doorgaans de eerste plek waar mensen zoeken naar informatie over bijvoorbeeld producten en diensten. De eerste pagina van Google is dan goud waard, de meeste mensen beseffen niet eens dat er meerdere resultaat pagina's zijn! In tegenstelling tot betaalde advertenties kost SEO niet meer dan de investering in tijd en eventueel een SEO specialist. De resultaten zijn blijvend en de ranking kan na verloop van tijd zelfs organisch verbeteren.

De vraag moet niet zijn “waarom SEO optimalisatie” maar “waarom niet?”. Breng jouw website voor het voetlicht en bereik de eerste pagina van Google!

google voice search