Wat is SEO proof?

Wat is SEO proof?

Dat Search Engine Optimization belangrijk is weten we allemaal, hoe je een website optimaal inricht voor de vindbaarheid in Google en andere zoekmachines is niet altijd even duidelijk. Gelukkig zijn er een aantal methodes die je helpen SEO op elke website te implementeren en te optimaliseren. Zo kan elke website SEO proof gemaakt worden. Neem vandaag no contact op met Jakency voor uw seo content

Wat is SEO proof maken?

Wat is SEO proof maken?

Net als waterproof betekent dat een artikel bestand is tegen water, is een SEO proof website helemaal klaar voor een optimale indexatie door de robots die het internet dagelijks afspeuren, en de positie in zoekmachines bepalen. Met onderstaande tips wordt jouw website ook SEO proof:

  • Met een Responsive Website scoor je overal, dit houdt in dat een website op elk scherm optimaal wordt ingedeeld zoals een PC scherm, tablet of smartphone.
  • Naast het uiterlijk is de navigatiestructuur ook van belang. Zorg dat er hoofdonderwerpen en subonderwerpen zijn waar de bezoeker eenvoudig de gewenste informatie kan vinden.
  • Voeg metadata toe aan elke pagina waarin relevante zoekwoorden worden geplaatst die betrekking hebben op de inhoud van de pagina.
  • Schrijf teksten niet alleen voor de bezoeker maar houd ook rekening met de SEO algoritmes. Denk aan sleutelwoorden, H2 titels en opsommingen.
  • Maak zeker ook gebruik van rijke media zoals foto’s, afbeeldingen en videoclips. Houd er wel rekening mee dat deze media snel laadt, schaal fotomateriaal waar nodig.
  • Maak gebruik van Google Analytics om jouw site te analyseren waarop je de SEO strategie verder kunt bepalen.

Is jouw site SEO proof? Hoger scoren in Google en andere zoekmachines is mogelijk zonder hoge kosten voor advertenties door jouw website SEO proof te maken.

SEO waar op letten