Wat is SEO?

Wat is SEO?

Online marketing heeft zijn eigen taal met termen en afkortingen. Die zijn niet altijd even duidelijk wanneer je een start wilt maken met geld verdienen online. SEO is wellicht de meeste belangrijke term. De afkorting staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie. Door SEO op de juiste wijze toe te passen op een website zal deze hoger scoren in zoekmachines als Google en Bing. De vraag “wat is SEO?” is slechts de start naar succes in online marketing, door deze optimalisatie op de juiste wijze door te voeren kan een website snel uitgroeien en enorme aantallen bezoekers trekken. Lees hier meer over seo optimaliseren.

Wat is SEO en wat kan ik ermee?

Wat kan ik met seo

Wanneer je een website online plaatst is het de bedoeling dat deze gezien wordt. Voor websites die dienen ter promotie, of wanneer er direct spullen ter verkoop worden aangeboden zul je deze moeten promoten. Dat kan met betaalde advertenties en social media campagnes, met behulp van SEO kun je de waarde van een website verhogen zonder extra advertentiekosten en toch bovenaan komen te staan in de zoekresultaten van Google.

Hoe werkt SEO?

Hoe werkt SEO

Er zijn verschillende manieren om Search Engine Optimization door te voeren op een nieuwe of bestaande website. Denk hierbij aan het plaatsen van onzichtbare metadata in de HTML informatie van elke pagina, het indelen van de website en het schrijven van teksten met daarin de sleutelwoorden die opgepikt worden door de zoekmachine algoritmes. Door te draaien aan al deze knoppen zal de positie in Google snel stijgen zonder extra advertentiekosten.

Er zijn vele radertjes in Search Engine Optimization die als een complex uurwerk samenwerken om jouw website te laten tikken, het is het meest waardevolle instrument in de zoektocht naar nieuwe bezoekers.

Bovenaan in Google dankzij deze tips