Webdesign Limburg

Kies voor Jakency als uw webdesign maker in Limburg.Een website, webdesign vormt het visitekaartje van uw bedrijf of onderneming en wordt, in onze digitale maatschappij, dan ook belangrijker met de dag. Een goede website, inclusief het complete plaatje – domeinnaamregistratie, e-commerce ontwikkeling, internet marketing, web copywriting, sociale media en ga zo maar verder – zijn dan ook een must voor een stekje bovenaan de ranglijsten!

Wat omvat een een volledig nieuwe website van Jakency

Wij maken een volledige nieuwe layout volgens jullie huisstijl, gekoppeld aan een CMS systeem waarmee jullie zelf ten alle tijde aanpassingen kunnen doen.
De website wordt zo opgebouwd dat deze op elke browser goed zichtbaar is en volledig responsive zodat deze op alle toestellen optimaal werkt.(smartphone, tablet, desktop)
Verder wordt er gezorgd voor Zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit houdt in dat alle pagina titels, afbeeldingen en teksten op elkaar worden afgestemd en voldoende kernwoorden bevatten om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekmachines. Afhankelijk van de zoekwoorden biedt dit een beter resultaat in de rankings. Verder zorgen we erook voor dat uw website snel zal werken.

Webdesign Limburg

Jakency – Het ideale partnership voor uw webdesign in Limburg

Eender in welke situatie u zich bevindt, Jakency past zich volledig aan aan uw wensen en noden voor uw webdesign inLimburg. Bent u een startende ondernemer? Dan helpen we u graag bij het opzetten van de perfecte website. Jakency verdiept zich in uw concurrentie op de markt en zet bijgevolg de geschikte campagne op om uw bedrijf in the picture te zetten. Vormt u reeds geruime tijd een onderneming, maar wilt u de kracht van uw website en bijgevolg ook het rendement van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Ook dan is Jakency uw partner in crime. We herbekijken uw online strategie en zetten een SEO-campagne op gang, om uw ranking optimaal te verbeteren. U zal zien: uw onderneming staat in no time in de schijnwerpers in Limburg!

Wij ontwikkelde al vele nieuwe professionele websites in Limburg/
Wij hebben klanten over heel Limburg. In de regio's Hasselt, Genk, Diepenbeek, Beringen, Lommel, Tongeren, ...

Alle diensten onder één dak in voor uw webdesign in Limburg

Jakency onderscheidt zich van anderen op de markt, doordat we alles onder één dak hebben voor uw webdesign in Limburg. Waarom? Zo bent u zeker van een totale service, zodat alle zorgen meteen overboord vallen. Vergeet die stress en roep uw online problemen een halt toe: Jakency vormt het aanspreekpunt voor al uw vragen en probleemstellingen in Limburg.

Professionele, betaalbare en nieuwe websites in Limburg

Vaak zien we bedrijven die vele euro's vragen voor het ontwikkelen van nieuwe professionele websites. Wij zijn echter van mening dat een professionele website niet duur hoeft te zijn maar betaalbaar voor iedere zaak. Iedere zaak, kmo of onderneming het recht op een betaalbare website. Daarom zijn de website prijzen van Jakency één van scherpste in de markt.

Hoe gaan we te werk bij het maken van een nieuwe professionel website

  • U neemt met ons vrijblijvend contact op en we leggen een afspraak bij ons in de provincie Limburg
  • We overlopen alles wat u van uw webdesign en functionaliteiten van uw professionele website verwacht
  • We maken voor u een website offerte op maat.
  • Indien gewenst maken we uw webdesign alvorens u akkoord gaat met onze website offerte. Wij doen dit omdat we er zeker van zijn dat u tevreden gaat zijn van uw webdesin. Indien niet, maken gewoon een nieuw design voor uw website
  • Daarna starten onze programmeurs met het ontwikkelen van uw nieuwe website
  • Eénmaal uw website ontiwkkeling klaar is, optimaliseren wij deze voor Google met onze Zoekmachine optimalisatie (SEO).
  • Als dit allemaal gebeurt is, komen wij bij u langs en geven we een opleiding hoe u uw website zelf kan aanpassen. Dit kan natuurlijk ook bij ons in Limburg gebeuren

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis website offerte

Webdesign Limburg, algemene contactgegevens

Heeft u enkele vragen of opmerkingen bij onze diensten? Of wenst u ons persoonlijk te ontmoeten om kennis te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons steeds bereiken via het e-mailadres– Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het telefoonnummer 0478/732118. Wij trachten u zo spoedig mogelijk verder te kunnen helpen!

Wenst u ons niet digitaal te contacteren, maar wel per eenvoudige brief? Of bent u op zoek naar de ligging van onze onderneming? Hieronder vindt u alle gegevens – kaart inclusief – die u nodig heeft:

Webdesign Limburg   officiele logo limburg Webdesign Limburg officiele logo toerisme limburg

Gratis Prijsofferte

Gratis prijsofferte

Geef hier uw gegevens door voor een gratis prijsofferte

Getuigenis

Bedankt voor de vlotte samenwerking, en het mooie eindresultaat. Dankzij jouw professionele website heb ik er al heel wat klanten bijgekregen. Ook ben ik veel hoger geklommen in de google zoekresultaten dankzij jullie zoekmachine optimalisatie. Voor elk bedrijf een aanrader.

Jan Thys - Verhuizingen Thys - verhuizingen-thys.be

Zeer professioneel. Dankzij onze nieuwe website gemaakt door Jakency scoren wij nu veel hoger in Google en krijgen we veel meer klanten. Ook over het webdesign zijn we zeer tevreden. Voor elke zelfstandigen een aanrader om je website door Jakency te laten maken. Snel, goede communicatie en goede website offerte.

Joël Vanmol - Kattenrennen.be - Beringen

Contacteer ons

Geïnteresseerd? Laten we elkaar leren kennen.
We nemen binnen de 24u contact op. Meteen praten? Bel naar 0478 / 73 21 18.