Baroptions | Webdesign Bilzen

Baroptions | Webdesign Bilzen

Voor Baroptions maakte we een nieuw webdesign met een Content Management Systeem. Tevens verzorgden we ook de Zoekmachine optimalisatie en seo zodat de website in Google beter gevonden kan worden.
Om na te gaan hoeveel bezoekers en welke pagina's er bezocht worden op de website implementeerde we ook Google Analytics.

Baristabar

Gerard Meylaers, meester koffiemaker.
De wereld van de koffie opende zich voor Gerard als vertegenwoordiger voor koffiemachines. Vandaag is hij zelf een gedreven gebruiker van diezelfde machines. Hij draagt terecht de titel van 'barista'. De Barista is immers een vakman. Het is de mens achter de machine die garant staat voor een perfecte kop koffie.

Baristabar: Koffie op maat voor je event, opendeur, feestje, beurzen, congressen, ...

Grasbar

Graspresso
Vanaf heden biedt Baroptions een nieuwe dienst aan: de tarwegras-bar ‘Grasspresso’. Aan deze unieke grasbar worden shotjes tarwegras vers geperst. In Amerika is het al helemaal gehypet, maar hier in België (en buurlanden) nog vrij onbekend voor het grote publiek.

Gintonic bar

Een geslaagd evenement begint vaak onder het genot van een lekker drankje of een feestelijke proost . Gerard laat u proeven van de wondere wereld van gin tonic! Uniek, hip en gezellig! De bartender verzorgt een verfijnd aperitief met anekdotes en nodige flair.