Website ontwikkeling

Wij zorgen voor een betaalbaar en professioneel website ontwikkeling.
Website die u zelf kan aanpassen en goed zichtbaar is op elk toestel.
Bovendien laten wij uw nieuwe website scoren in Google.

Gratis Prijsofferte
Website ontwikkeling

Website ontwikkeling - Websites ontwikkelen - Ontwikkelen website

Website ontwikkeling is een specialisatie van Jakency! Wij ontwikkeling websites, professioneel en gebruiksvriendelijk die u zelf kan aanpassen. Websites ontwikkelen is dan ook onze core bussiness.

Miljoenen mensen zitten dagelijks online, wat het internet een geheel nieuw universum maakt. Niet alleen is het nu onze primaire bron van informatie, maar het is een revolutie in de manier waarop bedrijven opereren en communiceren met klanten. Ook voor u is het van uiterst belang om uw website professioneel te laten ontwikkelen om deze dan als uithangbord te hebben: het vormt uw reclame en marketing campagne en bezorgt u bijgevolg ook het nodige cliënteel.

Uw website als uithangbord

Ongeacht of u vertegenwoordiger bent van een KMO, een multinational leidt of een eenmanszaak hebt opgestart, u heeft hoe dan ook alle baat bij een vertegenwoordiging op het internet.

Bent u nog in de beginfase van uw onderneming en wilt u vanaf een blanco scherm beginnen? Geen probleem, Jakency zorgt voor een optimale ontwerp en webdesign voor uw website in spe, uiteraard volledig volgens uw wensen en eisen. Wij staan u natuurlijk bij met raad en daad, maar uzelf heeft de touwtjes in handen. Zo bepaalt u of u een CMS-systeem wenst – waarbij u nadien zelf aan uw website kunt sleutelen – of dat u een eenvoudige e-commerce oplossing wenst als online uitbreiding van uw bedrijf en bijhorende diensten.

Bent u al even ingeburgerd in de bedrijfswereld, maar heeft u nog uw twijfels omtrent de werking en de impact van uw online visitekaartje? Ook dan kunt u bij Jakency terecht en ook dan bent u - bijgestaan door ons advies – aan het woord omtrent de uit te voeren aanpassingen.

Ook Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een specialiteit van Jakency.
Meer over Zoekmachine optimalisatie

Mobiele website ontwikkeling

Niet alleen computers zijn van deze tijd, maar ook tablets en smartphones, die overal mee naartoe worden genomen. Vandaar is het ook van belang dat uw website kan bekeken worden op mobiele apparaten, zodat u de mogelijkheid tot het verlies van mogelijk vele potentiële klanten vermijdt. Jakancy ontwerpt websites die een dubbele plicht kunnen doen: ze zijn zowel op desktop als op mobiele apparaten te raadplegen. We kunnen zelfs nog een stapje verder gaan en speciaal een mobiele site ontwikkelen, waarbij klanten die uw website mobiel bezoeken automatisch naar deze mobiele website worden doorgeschakeld.

Het belang van een website

Websites en online tools die deze websites promoten zijn voor alle bedrijven het kernpunt van reclame en marketing, groot of klein. Hier is waarom:

  • Mensen zoeken online informatie;
  • Uw bedrijf straalt geloofwaardigheid uit naar prospecten en klanten;
  • Het promoot uw merk en bijhorende diensten.

Prijs voor website te laten maken.

De prijs van een website kan op veel plaatsen verschillen. Wij maken voor u een prijs op maat.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis website offerte.