Zoekmachine optimalisatie - SEO

Wij zorgen voor hoge posities binnen Google.
Laat uw website opbrengen door onze seo technieken en genereer meer inkomsten.

Gratis Prijsofferte
zoekmachine optimalisatie

Wat is jouw SEO score?

Voer een webpagina of website URL en zie hoe deze geoptimaliseerd is voor jouw zoekwoord

Zoekmachine optimalisatie of SEO

Laat uw concurrentie achter met zoekmachine optimalisatie marketing.
Volgens onderzoek worden 73% van de website bezoekers doorverwezen door zoekmachines (Google). Om deze reden alleen al zou zoekmachine optimalisatie (seo) een groot onderdeel moeten vormen van uw internet marketing strategie.

Wat is SEO ?

Wat is SEO

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je betere posities binnen Google gaat krijgen voor bepaalde Zoekresultaten. SEO zorgt niet alleen voor betere posities binnen Google maar ook voor meer maandelijkse bezoekers en dus ook meer potentiële klanten. Zoekmachine optimalisatie of SEO is dus het proces van het verwerken van code en content op uw website met als doel autoriteit te creën en alsook relevantie van zoekwoorden te genereren voor het verhogen van het aantal organische bezoekers naar uw website.

Met een goede SEO strategie zullen de gekozen zoekwoorden stelselmatig klimmen naar de top in zoekmachine rankings totdat dit een betrouwbare bron van zoekverkeer wordt en conversie voor uw website gaat opleveren.

Seo Voorbeelden

Hieronder kan je enkele voorbeelden terug vinden van onze SEO klanten.

De zijn natuurlijk niet alle zoekwoorden waarvoor zij gevonden worden.

http://www.dtent.be/

Te vinden in google dankzij SEO onder:

Stijging bezoekers aantallen dankzij SEO:

seo voorbeeld 1http://www.opruimingsdienst.be

Te vinden in google dankzij SEO onder:

 • opruimingen antwerpen
 • huis leegmaken
 • zolderopruiming
 • woning ontruimen
 • ……
 • Stijging bezoekers aantallen dankzij SEO:

  seo voorbeeld 2  http://www.herco.be/

  Te vinden in google onder:

 • Poorten limburg
 • Balustrade
 • Buitentrap
 • Trappen limburg
 • Trapleuningen limburg
 • Terrasbalustrade
 • Metalen trap
 • ….
 • Stijging bezoekers aantallen dankzij SEO:

  seo voorbeeld 3  Zoekmachine optimalisatie - SEO

  Jakency helpt bedrijven meer online verkeer te genereren via zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, ... en deze om te zetten naar potentiële klanten of leads. De afgelopen jaren is het zoekmachine landschap enorm veranderd, de algoritmen zijn aangepast en social media is uitgegroeid tot een belangrijke factor tot het online verkeer naar uw website.
  Jakency blijft mee evolueren met deze veranderingen zodat we onze klanten altijd de laatste nieuwe SEO strategieën kunnen aanbieden zodat zij beter gevonden gaan worden in Google.

  Zoekmachine optimalisatie door Jakency

  Waarom hebben bedrijven professionele zoekmachine optimalisatie diensten nodig ?

  De zoekmachine optimalistie algoritmen van zoekmachines zoals Google veranderen voortdurend en het is bijna onmogelijk voor bedrijven of instanties dit bij te houden en aan te passen zonder dat uw core business SEO gerelateerd is.
  Jakency is gewijd aan wetenschap en de kunst van SEO strategieën. Het samenwerken met Jakency als een verlengstuk van uw marketing of web development departement laat het u toe te focussen op uw bedrijf terwijl u uw zoekmachine optimalisatie aan experts over laat. Wanneer u ons inhuurt zal u samen werken met enkele van de beste uit de zoekmachine optimalisatie branche.

  SEO diensten aangepast aan uw behoeften.

  Bij Jakency delen we onze klant in op basis van de opdrachten en behoeftes van uw bedrijf in SEO. Daarom bieden wij 2 basismodellen aan. 1) Voor bedrijven die een aangepaste SEO-strategie met onze techinsche staff wil laten uit voeren. 2) Voor bedrijven die hun eigen in-house technische middelen hebben die onze SEO strategieën zelf kunnen implementeren. Wat u ook nodig heeft Jakency zorgt ervoor dat al hun klanten een op maat gemaakt SEO strategie ontvangen om er zeker te van zijn alle zoekmachine optimalisatie criteria voldaan wordt om het maximum te halen uit de zoekmachines.

  SEO Audit en competitie analyse

  Zoekmachine optimalisatie is een ingewikkeld en voortdurend evoluerend proces. Onze professionele SEO-diensten omvatten grondige analyses en plannigen. Het is niet mogelijk om een geschikte SEO strategie uit te voeren zonder dat er vooraf bepaalde doelen zijn opgesteld en bepaalde problemen geïdentificeerd zijn. We beginnen al onze SEO opdrachten met een grondige SEO audit. Deze SEO audit omvat een analyse van uw website, marktonderzoek en een concurrentie analyse. Onze SEO consultants zullen de website code bekijken, de website analytics en zullen bepaalde SEO tools gebruiken om verdere problemen te onderzoeken. Opdit moment zullen wij ook de huidige rankings in de zoekmachines bekijken alsook het verkeer komende van de oganische zoekresulaten.

  Zoekwoorden analyse en strategie

  Een onderschat maar zeer belangrijk onderdeel van een succesvolle SEO campagne is de indentificatie en selectie van de juiste zoekwoorden. Dit gaat veel verder dan enkel de voor de hand liggende zoekwoorden selecteren die meer aantal bezoekers naar uw website kan brengen. Onze SEO specialist zal een grondig zoekwoord analyse uitvoeren en nieuwe zoekwoorden indentificeren die veel verkeer kunnen genereren.

  Optimalisatie van de website architectuur

  Ten eerste zorgen we ervoo dat uw website en webpagina’s correct worden geïndexeerd door de “spiders” van de zoekmachines. Als uw webpagina’s niet te vinden zijn kunnen zij immers ook niet gerangschikt worden. Dit omvat een grondige analyse om, met behulp van onze tools, gebroken links, canonieke fouten en andere zoekmachine versperringen te identificeren. Daarnaast bieden wij ook begeleiding over SEO verbeteringen die kunnen worden aangebracht in de interne linkstructuur en URL structuur van uw website.

  seo process

  Code optimalisatie

  Na de zoekwoorden strategie, kunnen we beginnen met het implementeren van de zoekwoorden binnen uw website. Voor veel SEO bedrijven eindigt het optimalisatie proces met de uitvoering van eenvoudige HTML-elementen zoals Meta tags. Dit is bij ons slechts een onderdeel van wat we doen bij het optimaliseren van uw webpagina’s. Onze code optimalisatie omvat optimalisatie van Meta tags, hoofdingen structuur, verwijdering van overbodige code, implementatie van microdata en meer.

  Content strategie en optimalisatie

  Er is een gezegde in SEO: “content is king”, en dit geldt tot op zekere hoogte. Je kunt niet verwachten hoog te scoren in Google voor bepaalde zoekwoorden als je deze niet op de juiste manier gebruikt op je website. Onze SEO diensten omvatten on-page content diensten die uw inhoud naar een nieuwe hoogte brengen. Wij hebben hiervoor ook enkele copywriters die speciaal voor SEO diensten schrijven.

  Het opbouwen van Link populariteit

  Link populariteit (ofwel off-page optimalisatie) is een kritische zoekmachine ranking criteria. Zoekmachines meten de populariteit van uw website door de hoeveelheid en de kwaliteit van de websites die naar uw website linken. We werken voor onze klanten een SEO strategie uit die link aanvragen stimuleert en daarbuiten maken wij ook nog gebruik van aanvullende link building strategieën.

  Social Media integratie.

  De opkomst van social media is een belangrijke wijziging in SEO geweest. Een nieuwe strategie om link populariteit te stimuleren is het creeën van content en het opbouwen van een aanwezigheid op sociale netwerk sites. Wij werken met onze klanten aan social media optimalisatie wat hun helpt meer verkeer te creeën naar hun websites via social media en wat de zoekmachine positie (ranking) verbeterd.

  Conversie optimalisatie

  De meeste SEO bedrijven richten zich enkel op enkele zoekwoorden en proberen uw positie,ranking voor dit zoekwoord te verhogen in de zoekmachines. Wij kijken verder dan alleen de zoekwoorden posities bij het maken van onze SEO strategie. Onze eerste focus ligt op gerichte zoekwoorden, maar het grotere plaatje is het genereren van verkeer via zoekmachines en dit verkeer omzetten naar klanten of leads.

  Waarom kiezen voor Jakency voor uw SEO ?

  In een industrie waarin elke webontwikkelaar en reclamebureau beweert een expert te zijn in zoekmachine optimalisatie is het belangrijk te werken met een bedrijf waarvan de core business het krijgen vaan een hogere ranking is. Jakency is een toonaangevend SEO bedrijf met veel klanten die tevreden zijn over hun SEO strategieën.

  SEO voordelen

  Hoewel er vele redenen zijn om aan zoekmachine optimalisatie te doen, is het primaire doel meestal om meer bezoekers naar uw website te verkrijgen en zoekmachines leveren nu eenmaal meer bezoekers dan anders website op het internet.
  Er zijn echter vele andere voordelen die zoekmachine optimalisatie diensten met zich meebrengen.

  • Verhoging van rhet relevantie website verkeer
  • Bezoekers komende van zoekmachines kent een hoger conversie percentage
  • Het is een boost voor uw naamsbekendheid
  • Goede SEO verbetert de prestaties / snelheid van uw website
  • Goede SEO verbetert de gebruiksvriendelijkheid van uw website

  Bel ons vandaag nog voor een analyse of prijsaanvraag: 0478/732118

  SEO Relevante Links