Website laten maken

Wij zorgen voor een betaalbare professionele website die je zelf kan aanpassen en goed zichtbaar is op elk toestel. Bovendien laten wij uw nieuwe website scoren in Google.

Uw nieuwe website laten maken door ons?

U wil een nieuwe website laten maken maar bent nog niet overtuigd waarom u voor ons moet kiezen ?
Hieronder een klein overzicht waarom u voor ons moet kiezen:

 • Wij maken voor u een uniek webdesign.
 • Uw nieuwe website zal ook mobiel en tablet vriendelijk zijn.
 • U kan uw website zelf aanpassen.(indien gewenst)
 • Website bovenaan in Google
 • Meer bezoekers, leads en klanten voor uw bedrijf door onze seo aanpak.
 • Geen extra kosten bij aanpassingen doorheen het jaar.

Waarom een nieuwe website laten maken voor uw zaak ?

Website laten maken

Meer conversies

Je las het hierboven al. Een moderne website houdt de aandacht van je bezoeker vast. En doet hem overgaan tot actie: contact opnemen, kopen of delen op Facebook

Je website bepaalt uw imago 

Je website is essentieel voor branding. Meer nog, een website is een volwaardig lid van je sales team, een informatiebron, een communicatiemiddel en misschien zelfs een shop.

Makkelijk tekst en foto’s aanpassen

Met een modern cms (content management system) heb je je teksten en afbeeldingen zelf aangepast in no time.

Beter scoren in Google

Een vernieuwde website ziet zijn bezoekersaantal vaak fors stijgen. De zoekmachine kent sowieso meer waarde toe aan nieuwe en gebruiksvriendelijke websites. Maar laat je website ook opbouwen volgens de recentste richtlijnen van Google.

Mooi op desktop, tablet én smartphone

Moderne websites zijn responsive. Ze passen zich automatisch aan aan de grootte van het scherm van je toestel. Van levensbelang voor al die mobiele surfers!

Wat is een gebruiksvriendelijke website?

Een aantrekkelijke website die rendeert

Al eens gefrustreerd een website weggeklikt? Daar zijn tal van redenen voor: een onduidelijke structuur, een slepende laadtijd of zelfs maar een foute indruk. Uiteindelijk komt dit neer op gebruiksvriendelijkheid of usability

Een gebruiksvriendelijke website is een website waar de surfer zich goed voelt. Mooi, duidelijk en handig. Schiet je hier tekort? Dan is het tijd om een nieuwe website te laten maken. Want pas als je bezoeker graag op jouw webstek vertoeft, maak je kans op die felbegeerde conversie.

Een succesvolle website maken we in team

Onze webmasters zijn meesters in het creëren van 'usable' websites. Deze techsavvy dames en heren maakten al sites voor bedrijven uit uiteenlopende sectoren, van basic projecten tot omvangrijke websites en webshops. Maar achter een echt rendabele website, staat een volledig team. Ook marketeers, copywriters, designers, usability-experts, developers en websiteanalisten maken van jouw project een succes.

 • Rendabiliteit: Je website presteert optimaal binnen een bredere marketingstrategie.
 • Makkelijk zelf aanpassingen doen: met het internationaal bekende en Belgische systeem Drupal, pas je heel gemakkelijk zelf webpagina's aan.
 • Googlevriendelijk: je site voldoet aan alle technische richtlijnen van Google, zodat je hoger in de zoekresultaten komt.
 • Mobielvriendelijk: onze responsive websites passen zich automatisch aan aan de grootte van je scherm.
 • Opvolging: via websiteanalyse meten we de prestaties van jouw site en sturen we bij waar nodig.

Waarom nog een website laten maken ?

Website laten maken

Online aanwezigheid

Zelfs als u niet van plan bent om uw product of dienst online te gaan verkopen, is een goede website van groot belang voor iedere organisatie.

Diensten en producten promoten

Mensen kunnen gemakkelijk contactgegevens opzoeken en duidelijk zien welke diensten u verzorgt en/of welke producten u verkoopt op de website.

Website laten maken en hoog scoren in Google

Het is niet alleen belangrijk om een professionele website te laten maken voor uw bedrijf maar ook om meer offertes te ontvangen.

Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid

Ons bedrijf is gebaseerd op drie grote pijlers: topkwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Deze mix zorgt voor een succesvol resultaat.

Uw partner bij bij het laten maken van een website

Wij staan niet alleen garant voor goede internet marketing, maar ook voor een langdurige zakelijke partnership.

Betaalbare prijs voor een website te laten maken

De prijs van een website kan op veel plaatsen verschillen. Bij ons hoeft U zich geen zorgen te maken voor een verbintenis van x aantal jaren.

1.Online aanwezigheid

Zelfs als u niet van plan bent om uw product of dienst online te gaan verkopen, is een goede website van groot belang voor iedere organisatie.

Vandaag de dag vormt een website het visitekaartje van een bedrijf. Het bepaalt de eerste indruk bij prospecten, geeft informatie weer omtrent uw activiteiten en diensten en het weerspiegelt als het ware de geest van uw bedrijf. Daarom is het van uiterst belang om een professionele website te laten maken.

Wij zijn er daarom ook van overtuigd dat ieder bedrijf, ongeacht de grootte en ongeacht of het product of de dienst online kan worden verkocht, een website moet hebben.

Ook is het belangrijk dat uw website een professionele uitstraling heeft die bij uw organisatie past. Met een kwalitatief slechte website wordt u tegenwoordig niet serieus genomen. Aangezien de meeste klanten tegenwoordig eerst online zoeken naar informatie over een product of dienst, maakt uw website dus prima kans om een goede indruk achter te laten bij deze potentiele klanten. U kunt zich voorstellen welke indruk een klant krijgt bij een slecht ogende website, waar weinig naar om wordt gekeken.

2. Diensten en producten promoten

Mensen kunnen gemakkelijk contactgegevens opzoeken en duidelijk zien welke diensten u verzorgt en/of welke producten u verkoopt op de website. Op een visitekaartje past al deze informatie niet. Op een folder kunt u een hoop kwijt, maar een website is veel toegankelijker dan een folder. Een website kunnen uw potentiële klanten bekijken op hun smartphone terwijl ze wachten op hun broodje bij Bakker Bart!

Daarnaast is een website dynamisch; verouderde informatie kan worden geupdate waarna het direct bereikbaar is voor uw doelgroep.

3. Website laten maken en hoog scoren in Google

Het is niet alleen belangrijk om een professionele website te laten maken voor uw bedrijf maar ook om meer offertes te ontvangen. Dit kan gedaan worden door er voor te zorgen dat uw website voor bepaalde zoekwoorden gevonden gaat worden binnen Google. Deze techniek noemt men ook zoekmachine optimalisatie.

Waarom een website laten maken door Jakency

Website laten maken

Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid

Ons bedrijf is gebaseerd op drie grote pijlers: topkwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Deze mix zorgt voor een succesvol resultaat, dat zich uit in een professioneel en aantonend visitekaartje voor u en uw bedrijf. Kiezen voor Jakency is dus kiezen voor:

 • Een website laten maken die voldoet aan al uw noden en wensen;
 • Een luisterend oor en redder in nood voor al uw marketing problemen;
 • Een gepassioneerd en hoogst bekwaam team;
 • Geen verbintenis voor x aantal jaar.
 • Een 100% tevredenheidsgarantie.

Uw partner bij het laten maken van een website.

Wij staan niet alleen garant voor goede internet marketing, maar ook voor een langdurige zakelijke partnership. Klantentevredenheid is dan ook onze voornaamste missie, waardoor we doorheen het project veel aandacht hechten aan de noden en wensen van de klant in kwestie.

Indien u met ons in zee gaat, kunt u zich verwachten aan een totaalproject – weldoordacht en tot in de puntjes verzorgd – ongeacht de fase waarin u zich bevindt.

Staat uw website nog in zijn kinderschoenen, dan stippelen wij de rest van de route voor u uit. We zorgen hierbij enerzijds voor de verdere ontwikkeling van uw website en anderzijds voor de online stimulering op het wereldwijde web. Is uw website de startfase al gepasseerd? Ook dan kunt u beroep doen op ons en dit voor de verdere verzorging ervan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een audit van uw website content, van het ontwerp en van uw eventuele huidige internet marketing strategie. Kortom: wij helpen u doorheen het hele project, groot of klein! Dus uw website laten maken door Jakency is het beste wat u kan doen.

Betaalbare prijs voor een website te laten maken voor uw zaak .

De prijs van een website kan op veel plaatsen verschillen. Bij ons hoeft U zich geen zorgen te maken voor een verbintenis van x aantal jaren.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis website offerte.

Vraag vandaag nog gratis uw website offerte aan of indien u interesse hebt in onze andere diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest