Social media

Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en ga zo maar verder. Onze huidige digitale maatschappij wordt haast geregeerd door diverse sociale media en de kracht ervan zal dan ook verre van afnemen. Het vormt niet alleen het ideale platform voor u als bedrijf om naambekendheid te creëren, maar ook om bepaalde acties, aanbiedingen, diensten en ga zo maar verder in de schijnwerpers te zetten. Aangezien iedereen op dit platform aanwezig is, is het dan ook een absolute must voor uw bedrijf om zich ook hierop te profileren.

Social media en hun invloed op uw bedrijf

U zult het vast en zeker wel eens gezien hebben: een bepaald bedrijf dat een enorme hoeveelheid likes heeft op Facebook. Wel, dit is niet verwonderlijk: social media stralen een hip karakter en een moderne touch uit, waardoor het een groot publiek zal aantrekken. Dit publiek zal uw op haar beurt makkelijker weten te bereiken, wat u als bedrijf meer prospecten en klantenrelaties oplevert.

Kosteloos en informatief!

Mensen die met u in aanraking komen via eender welk sociaal netwerk, zullen een zekere interesse tonen in uw bedrijf. Dit kan een dienst zijn, een aanbieding, een product enzoverder. Dit maakt dat social media de ideale gelegenheid vormen om mensen op een razendsnelle manier informatie te verschaffen over alle mogelijke bezigheden van uw bedrijf, denk hierbij aan bijvoorbeeld kortingen, promoties en nog veel meer. En last but not least: u hoeft hiervoor geen cent te betalen. Social media zijn kosteloos, wat maakt dat het zeker een kans is die u niet kan laten voorbij schieten.

Jakency als beheerder van uw social media

Maar… een Facebook-pagina of een Twitter-profiel aanmaken is niets zonder enige vorm van bedrijvigheid. U heeft immers volgers nodig om van alle voordelen te kunnen genieten! Indien u zelf tijd kunt vrijmaken om de sociale systemen te onderzoeken, zo veel te beter! Indien u dit echter een te stevige boterham vindt, kan u hiervoor Jakency’s hulp inschakelen. Samen met u maken we duidelijke afspraken over de nodige huisstijl, informatie enzoverder, waarna we uw profielen in uw plaats onderhouden en beheren. U krijgt hierover op regelmatige tijdstippen briefings, dewelke u volledig op de hoogte brengen van de bedrijvigheid en sociale interactie.