content marketing bureau

Opzoek naar content marketing bureau ?

Hoe kan content marketing voor uw bedrijf een meerwaarde betekenen? Ontdek het hier.

Content marketing zit in de lift. In deze digitale wereld is content dé manier om geïnteresseerden te laten kennismaken met en overtuigen van uw product of dienst. Spring op de kar en lanceer uw eigen campagne met behulp van content marketingbureau Jakency !

Hoe werkt content marketing en wat doet een content marketingbureau voor u?

“Content” is een verzamelnaam voor alle informatie die aan surfers aangeboden wordt op het internet: teksten, video’s, blogposts, tutorials, fotomateriaal, infographs… Marketers die zich bezighouden met content marketing zorgen ervoor dat er op hun website veel rijke informatie te vinden is over het vakgebied waarin ze actief zijn, in al deze vormen. Wie op zoek is naar die informatie – en dus potentiele klant is voor het aangeboden product of de dienst – komt automatisch op deze website terecht en leert zo het bedrijf en de producten of diensten kennen. Door de rijke content is de bezoeker meteen ook overtuigd van de vakkennis van het bedrijf in kwestie.

Een deel van die bezoekers zal hun emailadres achterlaten op de website in ruil voor bijvoorbeeld nog meer gratis content. Op dat moment kan de marketer die bezoeker rechtstreeks en persoonlijk contacteren met relevante aanbiedingen.

Waarom een content marketingbureau inschakelen?

Content marketing is een relatief goedkope marketingstrategie, maar waardevolle content creëren en verspreiden vraagt toch wel wat middelen en tijd. Bovendien vereist deze aanpak blijvende inspanningen, want de aangeboden content moet actueel zijn en liefst altijd maar groeien. Je kan ook zoals ons doen en een seo tutorial maken. Maar dan wel een tutorial over je eigen onderwerp.

Ga daarom best in zee met een ervaren bureau die de teksten, video’s en beelden op een professionele manier creëert en efficiënt aan het doelpubliek aanbiedt via zorgvuldig uitgekozen kanalen. Jakency heeft ervaring met zowat alle kanalen en weet van aanpakken.

Klaar om aan content marketing te doen? Contacteer Jakency voor advies en begeleiding!