Communicatie bureau

Opzoek naar een communicatie bureau ?

Efficiënte communicatiecampagnes op maat van uw doelgroep. Contacteer Jakency.

Een website, flyers, een pagina op social media, elektronische nieuwsbrieven, brochures… U hebt er al wel aan gedacht, maar niet de tijd of expertise om ze allemaal uit te werken? Schakel dan een communicatiebureau. Jakency is zo’n communicatiebureau dat met veel plezier een heuse communicatiestrategie op poten stelt en in nauwe samenwerking met u ook in de praktijk uitwerkt.

Communicatiebureau: wat we doen

Jakency verzorgt uw communicatie van A tot Z, zowel offline als online. We bepalen samen de doelstellingen en kiezen dan zorgvuldig via welke platformen we de geselecteerde doelgroep het meest efficiënt kunnen bereiken. Daarna gaan we aan de slag. Onze activiteiten omvatten onder andere:

Waarom gaan voor een communicatiebureau?

Veel bedrijven kiezen ervoor om de bovenstaande activiteiten zelf uit te werken, maar onderschatten de hoeveelheid tijd hierin kruipt en de nodige kennis van zaken die vereist is om van de inspanningen een echt succes te maken. Met een communicatiebureau bent u zeker dat uw middelen (tijd en geld) optimaal benut worden. Ook zal uw campagne niet verslappen of vaart verliezen door gebrek aan tijd of aandacht: Jakency monitort alle kanalen en houdt ze levend.

Bovendien zijn er zeker ook efficiënte communicatiekanalen waar u zelf nog niet aan had gedacht. Ook werken wij samen met professionele designers, copywriters en fotografen die van elke communicatie die u uitstuurt echte pareltjes maken.

Profiteer mee van onze expertise en contacteer ons meteen voor een vrijblijvende offerte op maat!