social media bureau

Opzoek naar een social media bureau ?

Nog niet actief op social media? Maak er werk van maar doe het doordacht. Jakency helpt u op weg.

Social media zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. U hebt er vast en zeker al aan gedacht om met uw bedrijf meer aan social media marketing te doen om potentiële klanten ook via deze kanalen efficiënt te kunnen bereiken. Maar wellicht ontbreekt het u aan tijd of energie en weet u niet goed hoe u best te werk gaat. Hier kan een social media bureau als Jakency u van dienst zijn.

Social media bureau: hoe gaan we te werk?

Op basis van een intakegesprek stellen we eerst en vooral doelen op: we bepalen welke doelgroep we willen bereiken, hoeveel volgers we beogen, op welke kanalen we actief willen zijn (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest…) en met welke content.

Vervolgens stellen we een heuse gedetailleerde kalender op met telkens het tijdstip, het gebruikte social media kanaal en de inhoud van de post. Dankzij de kalender zijn we zeker dat er voldoende regelmatig posts gebeuren, maar ook niet te vaak. De teksten worden geschreven door een professionele copywriter die precies weet welke tone of voice te hanteren om de doelgroep aan te spreken.

U kan ervoor kiezen om de posts zelf op uw pagina te plaatsen of om het beheer volledig aan social media bureau Jakency over te laten.

Eenmaal de campagne loopt monitoren we voortdurend hoe succesvol de posts zijn: hoeveel mensen hebben de post gezien, hoeveel hebben er geliket, hoeveel gedeeld en hoeveel hebben doorgeklikt naar uw website? Met die informatie sturen we de posts voortdurend bij zodat de campagne altijd maar beter wordt.

Social media bureau: hoeveel kost het?

Social media zijn doorgaans gratis, maar met een beperkt budget kunt u toch grote successen bereiken. Een betaalde post op Facebook bijvoorbeeld zorgt voor heel wat extra visibiliteit, en dit al vanaf 10 euro. We adviseren u over al die mogelijkheden.

Klaar om uw digitale marketing een serieuze boost te geven dankzij een social media campagne die de nagel op de kop slaat? Reken op de expertise van Jakency en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte!