Webdesign

Opzoek naar een nieuw webdesign?

Wij zorgen voor een betaalbaar professioneel webdesign die u zelf kan aanpassen en goed zichtbaar is op elk toestel. Bovendien laten wij uw nieuwe website scoren in Google.

Web design dat scoort dankzij SEO

webdesign

Hieronder kan je enkele voorbeelden terug vinden van onze webdesign SEO klanten.

De zijn natuurlijk niet alle zoekwoorden waarvoor zij gevonden worden.

http://www.dtent.be/

Te vinden in google dankzij SEO onder:

 • Tentenverhuur aarschot
 • tentenverhuur brabant
 • Feestmateriaal aarschot
 • Pagodetent huren
 • Partytenten huren

Stijging bezoekers aantallen dankzij SEO:

seo voorbeeld 1http://www.opruimingsdienst.be

Te vinden in google dankzij SEO onder:

 • opruimingen antwerpen
 • huis leegmaken
 • zolderopruiming
 • woning ontruimen
 • ……
 • Stijging bezoekers aantallen dankzij SEO:

  seo voorbeeld 2  http://www.herco.be/

  Te vinden in google onder:

 • Poorten limburg
 • Balustrade
 • Buitentrap
 • Trappen limburg
 • Trapleuningen limburg
 • Terrasbalustrade
 • Metalen trap
 • ….
 • Stijging bezoekers aantallen dankzij SEO:

  seo voorbeeld 3  Webdesign: uw online visitekaartje

  Uw webdesign is uw online visitekaartje en dat moet er natuurlijk goed uitzien! Wij ontwerpen gebruiksvriendelijke websites die overzichtelijk zijn en uw boodschap op het world wide web goed laten overkomen. Uw wensen en eisen in combinatie met een broodnodige dosis creativiteit zorgen ervoor dat uw website en ons webdesign mooi samen gaan. Wij helpen, adviseren en denken graag met u mee.

  Webdesign: eisen aan een goede website

  webdesign

  Een website moet goed zijn, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar. Daarom houden wij met onderstaande eisen rekening, tijdens het maken van uw website:

  • een herkenbaar logo en een duidelijke, herkenbare kleurstelling
  • een simpele navigatie, want bezoekers moeten snel van A naar B kunnen navigeren
  • een responsive webdesign, want een website moet ook toegankelijk zijn op mobiele apparaten en passend zijn op verschillende schermgroottes
  • een snelle laadtijd, dit is onder andere van groot belang bij het gebruik van draadloos internet
  • een doelgroepgericht ontwerp
  • een goede balans tussen woord en beeld
  • een sterke branding, want uw merk en uw bedrijf moeten goed voorgesteld worden en klanten aantrekken
  • goed geschreven, foutloze en snel leesbare teksten, voor de vindbaarheid van uw site en een duidelijke inhoud
  • relevante afbeeldingen en niet te veel stockphoto's
  • een goed leesbaar lettertype en een duidelijke letterkleur
  • uw eigen wensen moeten zorgvuldig in uw website verwerkt zijn

  Een goed vindbare website

  webdesign

  Het webdesign van een website moet dus duidelijk voldoen aan een heleboel eisen. Als allereerste is het van groot belang dat een webpagina goed vindbaar is voor de potentiële bezoekers, dit noemen we SEO, of voluit: Search Engine Optimalisation en vertaald: zoekmachine optimalisatie. Door onder andere het gebruik van een goede inhoud en het gebruik van de juiste trefwoorden op uw pagina, zorgt u ervoor dat u goed te vinden bent voor uw bezoekers. Ook uw URL moet hierbij in acht genomen worden. Deze moet namelijk goed en prettig leesbaar zijn, goed gespeld zijn en natuurlijk duidelijk terug te herleiden zijn naar uw business. Wij kunnen met u meekijken naar welke URL handig is voor u en welke er nog beschikbaar zijn.

  Prijs van de website.

  website prijs

  Wat kost nu een website ?

  De prijs kan op veel plaatsen verschillen. Wij maken uw webdesign op maat alsook de prijs.
  Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis website offerte.

  Webdesign: De navigatie is belangrijk

  Ten tweede is de navigatie tussen de verschillende pagina's op uw website van groot belang. Wanneer mensen niet kunnen vinden wat ze zoeken, zullen ze uw site snel verlaten. Dat is jammer, want het doel van een website is juist dat potentiële klanten de nodige informatie vinden, zodat ze daarna met u in contact kunnen komen. Het is handig om van te voren na te denken over hoe u wilt dat de website werkt. Dit is enerzijds van belang voor de gebruiksvriendelijkheid en anderzijds voor de zoekmachine optimalisatie. Websites zoals Google beschouwen de inhoud en de structuur van een site als belangrijk en nemen deze mee in het ranken van uw website binnen de zoekresultaten. Webdesigners gebruiken hiervoor de naam "wireframing", een site moet intuïtief logisch navigeren.

  Webdesign: Een overzichtelijke site

  Uw (toekomstige) bezoekers verwachten een snelle, toegankelijke en overzichtelijke site met alle denkbare bestel-, betaal-, en contactmethoden. Een goed webdesign kan u hierbij helpen. Ook is de opmaak van uw website belangrijk.

  Eenzelfde lettertype, een juiste spatiëring, een goede positionering en een correcte grootte dragen bij aan de overzichtelijkheid van een pagina.

  Wellicht heeft u een standaard lettertype dat u altijd gebruikt. Wanneer wij deze ook op uw website toepassen, draagt dit bij aan de herkenbaarheid.

  Ook goedgekozen afbeeldingen kunnen hierbij assisteren. Bezoekers kunnen zo in één oogopslag zien waar u voor staat. De website van een school kan bijvoorbeeld veel leuke links of mooie afbeeldingen bevatten, maar de basispagina's zoals de contactinformatie en de routebeschrijving zijn minstens zo belangrijk. Bezoekers, vooral mensen die even snel op uw website spieken, moeten zo snel mogelijk kunnen zien of ze op de juiste site zijn beland en of u de gewenste diensten en/of producten aan hen biedt. Beknoptheid is bij deze dus erg praktisch en gewenst. De opmaak heeft hierbij een ondersteunende factor, want mensen herkennen dit.

  Webdesign: Interactieve aspecten bij webdesign

  Daarnaast zijn ook de interactieve aspecten van groot belang bij webdesign. Zo kunnen subtiele animaties helpen om de gebruikservaring te verbeteren. Deze micro-interacties dragen bij aan het prettige gevoel dat een goed gebouwde website kan geven. Een goed design zegt iets over de persoonlijkheid van de site en van het bedrijf. De zogenaamde subtiele micro-interacties helpen hierbij.

  Webdesign: mobiele elementen

  Ongeveer 80% van alle Belgen zijn in het trotse bezit van een smartphone en dit stijgt alleen maar. Het mobiele internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Uw website dient dus niet alleen goed zichtbaar te zijn op een computer of een laptop, maar ook op een smartphone of een tablet.

  Belgen raken meer en meer gewend aan het "swipen" op een klein scherm. Deze mobiele elementen moeten dus zeker terugkomen op uw site. Een mooie trend die we hierbij zien, zijn de websites die op alle schermen passen.

  Webdesign: werkwijze

  Het creëren van een goede website bestaat uit verschillende stappen. Bij iedere stap in dit proces zijn gespecialiseerde mensen nodig. Als eerste wordt er gekeken naar wat de doelstellingen en de functies van de website zijn. Wat wilt u? Vervolgens, nadat dit uitgebreid besproken is, wordt er een wireframe gemaakt.

  Dat is een schematische opzet van hoe de site er uiteindelijk uit moet zien en wat er allemaal op moet komen. Op basis van deze wireframe wordt er een grafische opzet van de complete website gemaakt die kan worden gepresenteerd in één frame, meestal als afbeelding.

  Dit wordt vergezeld door overige afbeeldingen en andere losse, grafische elementen. Zo krijgt u een eerste indruk van de uiteindelijke weergave. De teksten krijgen wel een voorzichtige eerste plaats op de site, maar worden uiteindelijk als apart proces geschreven en ingebouwd. De grafische opzet zoals deze nu getoond is, wordt vervolgens omgezet in HTML coderingen. Er kan nu worden getest hoe de website er in verschillende omstandigheden en op verscheidene schermweergaven uitziet. Tenslotte worden de interactieve elementen toegevoegd en worden de teksten op de verschillende pagina's van de website geplaatst.

  De interactiviteit en de uiteindelijke finetuning worden op het einde uitgevoerd. Deze laatstgenoemde zorgt ervoor dat de uiteindelijke website naar uw wens is en naar behoren functioneert.

  Uw uiteindelijke stijl zal volgens uw wensen en uw eisen zijn. Uiteraard zal het uiteindelijke webdesign voldoen aan het idee van uw huisstijl.

  Webdesign: beveiliging

  Hackers worden tegenwoordig steeds beter in het omzeilen van allerlei beveiligingsscripts. De beveiliging van uw website is dan ook een zeer belangrijk aspect om aan te denken bij het bepalen van een goed webdesign. Wij kunnen hier ons steentje aan bijdragen en zullen dat ook doen. In deze gevallen geldt dat voorkomen beter is dan genezen.

  Een SSL certificate kan hierbij bijvoorbeeld helpen. Deze zorgt ervoor dat de communicatie tussen u en uw bezoekers gecodeerd wordt, zoals dit bijvoorbeeld bij persoonsgevoelige informatie ideaal is. Uw klanten kunnen deze informatie dan op een geruste manier bij u achterlaten. Wij zullen, op onze beurt, het hackers zo lastig mogelijk maken om uw website binnen te dringen en uw content vervolgens aan te passen of te misbruiken.

  Webdesign: website als reclame

  U, als ondernemer, biedt diensten en/of producten aan. Uw doel is om de aandacht van uw doelgroep te trekken, vast te houden en in conversie om te zetten. Een goede website is vergelijkbaar met de grote Amerikaanse billboards die overal in de grote steden hangen. Een goed uithangbord zorgt voor een goede reclame voor uw bedrijf. Een website biedt dan ook de mogelijkheid tot een rechtstreeks contact met de consument. Om dit contact goed te laten verlopen, is de eerste indruk van uw site leidend. Wij zorgen er, samen met u, voor dat uw website ook daadwerkelijk uw billboard wordt. Met de gebundelde kennis van ervaren content specialisten, webdesigners en programmeurs zit u goed.

  Ook sociale media speelt hierbij tegenwoordig een rol. Het integreren van bijvoorbeeld Twitter of Facebook op uw website is een uitgelezen kans om uw bedrijf te promoten. Bovendien helpt het integreren van deze media ook bij de merkbeleving, SEO, het bereiken van een doelgroep of het aanboren van een nieuwe doelgroep!

  Jakency – Garantie op een perfecte weergave design

  Jakency volgt de allernieuwste ontwikkelingen op de voet, zodat al onze medewerkers precies weten wat de absolute musts zijn in de wereld der web design. Een website dat naar de laatste trends is opgebouwd, zal een grotere indruk achterlaten bij mogelijke klanten dan een website die helemaal geen uitstraling heeft. Jakency biedt u daarom de ideale oplossing met een hippe en moderne look zonder aan functionaliteit in te boeten.

  Webdesign: Uw betrokkenheid als sleutel tot succes

  Om uw website tot een goed einde te brengen, werkt Jakency graag samen met u als vertegenwoordiger van uw bedrijf. Op deze manier krijgt uw website een persoonlijke touch en ademt deze de werkelijk de sfeer en werking van uw bedrijf uit. Daarom bespreken we graag met u welke wensen en eisen u precies heeft met betrekking tot uw website, zodat we een ontwerp kunnen uitwerken tot u voor de volledige 100% tevreden bent met het uiteindelijke product.

  Webdesign: contact

  Voor bezoeker is het belangrijk om met u in contact te kunnen komen. Het levert frustratie op wanneer dit niet mogelijk is, maar daarnaast vergroot het ook de betrouwbaarheid van uw website.

  Uw bezoekers kunnen vragen voor u hebben. Daarom is een FAQ (Frequently Asked Questions) belangrijk om op uw site te hebben. Hier kunnen bezoekers de antwoorden op de meest gestelde vragen al vinden. Daarnaast is het belangrijk om aan te geven op welke manier de bezoeker met u in contact kan komen.

  Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een contactformulier? Heeft u liever dat bezoekers u bellen? Zet dan duidelijk een telefoonnummer bij de contactinformatie. Ook een e-mailadres kan hierbij een optie zijn. Het is zelfs mogelijk om een e-mailadres aan uw website te koppelen, zodat u privé en zakelijke e-mail goed kunt scheiden. Allerlei mogelijkheden dus, die wij graag met u doornemen. Uw wensen zijn uiteraard leidend.

  Webdesign: "penny wise, pound foolish"

  website zelf maken

  U wilt natuurlijk dat uw gewenste web design zo goedkoop mogelijk uitgevoerd wordt. Maar, goedkoop blijkt vaak duurkoop. De Engelse uitspraak "Penny wise, pound foolish" betekent zoveel als het doen van besparingen die u uiteindelijk meer geld kosten. Er komt namelijk een heleboel kijken bij het maken en onderhouden van een website.

  Een veelgemaakte fout is bijvoorbeeld het zelf maken van een website. We zien vaak dat deze slecht vindbaar zijn in de verschillende zoekmachines, dat ze zeer traag zijn en dus ook traag overspringen van de ene naar de andere pagina en soms ook gebrekkige functies bevatten. Goede specialisten, zoals wij, zorgen er samen met u voor dat uw website werkt en ook blijft werken!

  Webdesign Bronnen

  Voor meer informatie over webdesign kan u altijd op de volgende websites terecht