Webdesign bureau Lanaken

Webdesign bureau Lanaken

Opzoek naar een webdesign bureau Lanaken?

Een betaalbaar webdesign Lanaken dat u écht onderscheidt van uw concurrenten: het kan bij Jakency.

Jakency: uw webdesignbureau webdesign Lanaken

Webdesignbureau Lanaken

Of u nu een eenmanszaak bent, een kleine KMO of een multinational: een degelijk, modern en uniek webdesign is cruciaal voor uw imago. Ga daarom in zee met een professioneel webdesign bureau Lanaken zoals Jakency. Voor de beste prijskwaliteit krikken we uw online imago een heel stuk de hoogte dankzij met een modern webdesign dat bezoekers meteen in uw verhaal meetrekt.

Veel bedrijven hebben een website die al meer dan tien jaar oud is en die niet meer volgens de laatste technologieën is opgebouwd. Maar een verouderde website is veel schadelijker dan u op het eerste gezicht zou denken daarom moet u een webdesign bureau Lanaken inschakelen. Hieronder som ik alvast enkele redenen op.

  • Bezoekers linken uw verouderde website meteen aan uw bedrijf en dus ook aan de producten en diensten die u levert. Studies hebben aangetoond dat bedrijven met verouderde websites vaak niet vertrouwd worden door consumenten.
  • Een oude website laadt doorgaans traag. En traag ladende websites zijn niet alleen een bron van ergernis maar ook schadelijk voor uw Google zoekresultaten.
  • Een oude website is niet responsive, en dus heel slecht leesbaar op smartphones. Test het even zelf: moet u op het scherm inzoomen tot u de tekst en navigatie kan lezen? Dan is uw website niet responsive, en ook hierdoor veroorzaakt u ergernissen bij mobiele bezoekers en wordt u door Google afgestraft.
  • Een oude website maakt vaak nog gebruik van flash-technologie, die niet meer weergegeven wordt op smartphones of op Apple-schermen.
  • Uw terugkerende bezoekers verwachten af en toe iets nieuws. Staat er steeds opnieuw hetzelfde, dan zullen ze de moeite niet meer nemen om terug te keren.
  • Google detecteert wanneer uw website laatst werd geüpdatet. Was dat 2003, dan zal het zeker en vast geen hoge ranking toekennen, want Google promoot alleen relevante en ‘verse’ content.

Met een nieuwe website, compleet volgens de laatste code- en designnormen opgesteld en SEO-geoptimaliseerd, vermijdt u al deze problemen en komt u alvast heel wat moderner en betrouwbaarder over bij uw potentiële klanten. Bovendien zullen de betere zoekresultaten in Google zich meteen vertalen in een verhoogde omzet.

Webdesignbureau Jakency heeft de ervaring en kennis in huis om van uw websiteproject een pareltje te maken. Al onze websites zijn standaard responsive én SEO-geoptimaliseerd. Bekijk gerust onze afgewerkte projecten. Overtuigd? Schrijf ons een berichtje en we bezorgen u een gratis offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest