Informatie verstrekken

informatie-verstrekken

Wil je op een professionele wijze informatie aan derden verstrekken? Misschien als dienstenbedrijf of gewoon als fabrikant van goederen? Ga dan niet zomaar onmiddellijk aan de slag maar doe beroep op Jakency om je te voorzien van jouw behoeftes en je te adviseren op maat.

Hieronder vind je wat meer informatie over de populairste diensten op de markt die wij aan jou kunnen leveren. Elke dienst die wij aanbieden wordt uitgevoerd door één van onze professionele, gespecialiseerde teams.

Het ontwerpen van een moderne, duurzame website

Je website moet niet alleen makkelijk toegankelijk zijn voor de gebruikers, maar ook voor de beheerders. Zonder een degelijke infrastructuur is het onbegonnen werk om op regelmatige basis content te plaatsen. Hedendaagse websites worden dan ook best voorzien van een CMS (content management systeem) en een blog om eenvoudig nieuwe content te voorzien.

Bovendien zullen gebruikers snel afknappen op een ongestructureerde, onafgewerkte website.
Je website moet een mooi design hebben, gebruiksvriendelijk zijn en responsief. Dat laatste betekent dat de website zich automatisch zal aanpassen aan de schermgrootte van de gebruiker en is cruciaal voor mobiele surfers. Onze professionele medewerkers bij Jakency zijn meesters op het gebied van webdesign.

Opstellen van uw internet-marketingstrategie

Internet-marketing begint met een goed uitgewerkte strategie. Je hebt verschillende doelen en wilt deze zo snel mogelijk realiseren. Maar hoe moet je nu precies te werk gaan? Werk efficiënt en reken op Jakency om jouw marketingacties binnen een algeheel strategisch kader te plaatsen.

Jouw e-mailmarketing op maat

Vele bedrijven willen hun klanten op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen, trends, producten en aanbiedingen. De eenvoudigste manier om je klant te contacteren is nog steeds via
e-mail. Bij Jakency adviseren we je hoe je je e-mails en nieuwsbrieven op maat kan maken. Onderzoek heeft dan ook bewezen dat een persoonlijke aanpak effectiever is, leidt tot meer conversie en een zekere relatie tussen jouw bedrijf en de klant schept.

Het schrijven van content die in de smaak valt

Websites met kwalitatief zwakke content trekken niet veel bezoekers aan. Doe beroep op de copywriters bij Jakency: wij voorzien jou van krachtige content die bezoekers aanzet tot conversie, scoort bij zowel Google als je publiek en makkelijk verteerbaar is. Je gebruikers zullen zonder twijfel naar meer vragen.

Het analyseren van uw website

Beschikt je reeds over een website? Zo ja, dan wil je deze misschien eens door Jakency laten analyseren. Wij gaan de prestaties van je website na, het gedrag van je bezoekers en bundelen je resultaten in een rapport met uitgebreide toelichting: dit allemaal om het rendement van je online marketingcampagnes te verhogen en je conversieratio te verbeteren.

Overige diensten voor het verstrekken van informatie: