Personeel aantrekken

Ieder bedrijf wil uitstekende medewerkers aantrekken. Stafleden die over geweldige talenten & vaardigheden beschikken en gemotiveerd zijn dragen toe aan de algemene productiviteit. De bekende Franse econoom Piketty spreekt in zijn bestseller Het kapitaal in de 21ste eeuw wel eens over het menselijk kapitaal. Hoe dan ook is Jakency ervan overtuigd dat wij je kunnen helpen met je zoektocht naar het ideale team.

Hieronder vind je wat meer informatie over de populairste diensten op de markt die wij aan jou kunnen leveren. Elke dienst die wij aanbieden wordt uitgevoerd door één van onze professionele, gespecialiseerde teams.

Het ontwerpen van een verleidelijke, professionele website

Je zoektocht naar kwalitatief personeel start bij je website. Ze moet een eerste, positieve indruk geven aan nieuwe rekruten. Indien je website niet professioneel oogt zal een potentiële kandidaat misschien onmiddellijk afknappen. Jakency heeft al méér dan 15 jaar ervaring op het vlak van websitedesign en werkt graag met jou samen om een degelijke website tot stand te brengen.

Werken aan je imago op sociale media

Hoe professioneel je website dan ook mag zijn, zonder een goed imago sta je nergens. Kijk maar eens de Amerikaanse videogame-uitgever EA Games. De afgelopen jaren vergaarde EA een rotslecht imago door o.a. slechte service en beloftes dat het niet nakwam. Gevolg? Het bedrijf heeft het niet gemakkelijk de rangen te verversen.

De beste manier om je naamsbekendheid en imago een boost te geven is actief campagne te voeren op sociale netwerksites. Niet alleen Facebook en Twitter moeten in aanmerking komen, maar ook sites zoals LinkedIn. Kies voor de sociale mediadeskundigen bij Jakency: je zal er geen spijt van hebben.

Het creëren van een online rekruteringsvideo

Bij een bezoek aan je website of online profiel bepaalt de gemiddelde internetgebruiker in een mum van tijd of het de moeite waard is tijd of geld te steken in jouw product/dienst/bedrijf.  Het is uiterst belangrijk dat je in geen tijd de aandacht van de bezoeker trekt en vasthoudt. Met een goede online video kan je potentiële rekruten snel informeren én emotioneren. Jakency kan jou voorzien van een persoonlijke, authentieke rekruteringsvideo die gegarandeerd succes heeft.

Gericht adverteren en vacatures plaatsen op Google en sociale netwerksites

Om de zichtbaarheid van je vacatures te verhogen en je imago verder te versterken kan je adverteren op Google en sociale mediasites. Een hogere zichtbaarheid leidt tot meer bezoekers, en dus meer potentiële kandidaten. Misschien grijp je wel naast een ruwe diamant indien je geen reclame maakt.

Het uitbouwen van een degelijk internet-marketingplan

Je algemene internet-marketingstrategie is ook van belang. Search engine optimalisatie (SEO), blogs, e-maillijsten,… Stuk voor stuk maken ze deel uit van een groter geheel. Het ligt niet voor de hand om een strategie ineen te steken. Al vele klanten vertrouwden de creatie van hun internet-marketing toe aan Jakency.