Een website als dienstverlening niet als product.

Een website als dienstverlening niet als product

Een website als dienstverlening niet als product.
Enkel dan brengt je website iets op ipv dat hij je geld kost.

Een website als dienstverlening niet als product.

website als dienstverlening

Door een website te bekijken als een dienstverlening in plaats van een product zorgen we ervoor dat je website continu blijft presteren. In principe zou het makkelijker zijn om gewoon een website af te leveren, en verder er niet meer naar te kijken.
Dit is niet onze filosfie wij zijn continu bezig om je website te verbeteren en om meer bezoekers en uiteindelijk meer klanten te genereren voor je bedrijf.

Hoe wij je website analyseren

website als dienstverlening

Scoort je website goed in Google?

Het optimaliseren van een website voor de zoekmachines, ook wel zoekmachine optimalisatie (SEO) genoemd, wil zeggen dat je website bovenaan de zoekresultaten van een zoekmachine als Google komt te staan. De zoekwoorden die relevant zijn voor je website worden geanalyseerd en we zorgen dat je website hiervoor hoge posities binnen Google krijgt. Ook is het heel belangrijk om ook de concurrentie juist in te schatten en hoe we betere resultaten kunnen genereren.

Welke pagina’s hebben succes en welke niet?

Terwijl je bezoeker navigeert door je website zullen er pagina’s zijn die meer betrokkenheid gaan genereren en meer kliks opleveren dan andere. Waarom is dat? Zijn dat ook de pagina’s die uwenst? Moeten andere pagina’s evenveel aandacht krijgen of meer? Leveren die pagina’s iets op? Kunnen ze meer opleveren?

Wat wil de bezoeker weten en staat dit op je website?

Het kan ook zijn dat we gaandeweg meer te weten komen over de bezoeker en dat hetgeen dat je dacht dat meer kliks zou opleveren helemaal niet het geval is. Door na te gaan van wat de bezoeker allemaal doet op onze site, leren we hem/haar beter kennen en kunnen we leren naat wat deze bezoeker opzoek is en onze website hieraan aanpassen.

Wij volgen samen met jou de website op

Wij volgen samen met jou de website op en zorgen ervoor dat je website op ieder gebied maximale resulaten zal opleveren.