Webdesign Geel

Wij zorgen voor een betaalbare professionele website voor uw zaak in Geel. Je kan je website zelf aanpassen en deze is goed zichtbaar op elk toestel. Bovendien laten wij uw nieuwe website scoren in Google door onze SEO technieken.

Webdesign geel video

Kies voor Jakency als uw webdesign maker in geel.Een website, webdesign in geel vormt het visitekaartje van uw bedrijf of onderneming en wordt, in onze digitale maatschappij, dan ook belangrijker met de dag. Een goede website, inclusief het complete plaatje – domeinnaamregistratie, e-commerce ontwikkeling, internet marketing, web copywriting, sociale media en ga zo maar verder – zijn dan ook een must voor een stekje bovenaan de ranglijsten!

Een nieuwe website omvat:

Wat mag u verwachten als u een nieuwe website laat maken in geel (Antwerpen) door ons

 • Een nieuw op maat gemaakt design.
 • U kan uw website gemakkelijk zelf aanpassen.
 • Hoge scores in Google, wat voor meer bezoekers en klanten zal zorgen.
 • Ongelimiteerd aantal pagina's.
 • Geen extra kosten voor veranderingen achteraf
 • Goed zichtbaar op smarthphones en tables
 • Geen verbetenis voor x aantal jaar

Webdesign geel (België): Wat omvat een een volledig nieuwe website van Jakency

Wij maken een volledige nieuwe layout volgens jullie huisstijl, gekoppeld aan een CMS systeem waarmee jullie zelf ten alle tijde aanpassingen kunnen doen.
De website wordt zo opgebouwd dat deze op elke browser goed zichtbaar is en volledig responsive zodat deze op alle toestellen optimaal werkt.(smartphone, tablet, desktop)
Verder wordt er gezorgd voor Zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit houdt in dat alle pagina titels, afbeeldingen en teksten op elkaar worden afgestemd en voldoende kernwoorden bevatten om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekmachines. Afhankelijk van de zoekwoorden biedt dit een beter resultaat in de rankings. Verder zorgen we erook voor dat uw website snel zal werken.

Webdesign geel

Jakency – Het ideale partnership voor uw webdesign in geel

Eender in welke situatie u zich bevindt, Jakency past zich volledig aan aan uw wensen en noden voor uw webdesign ingeel. Bent u een startende ondernemer? Dan helpen we u graag bij het opzetten van de perfecte website. Jakency verdiept zich in uw concurrentie op de markt en zet bijgevolg de geschikte campagne op om uw bedrijf in the picture te zetten. Vormt u reeds geruime tijd een onderneming, maar wilt u de kracht van uw website en bijgevolg ook het rendement van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Ook dan is Jakency uw partner in crime. We herbekijken uw online strategie en zetten een SEO-campagne op gang, om uw ranking optimaal te verbeteren. U zal zien: uw onderneming staat in no time in de schijnwerpers in geel!

Wij ontwikkelde al vele nieuwe professionele websites in geel/
Wij hebben klanten over heel geel. In de regio's Hasselt, Genk, Diepenbeek, Beringen, Lommel, Tongeren, ...

Alle diensten onder één dak in voor uw webdesign in geel

Jakency onderscheidt zich van anderen op de markt, doordat we alles onder één dak hebben voor uw webdesign in geel. Waarom? Zo bent u zeker van een totale service, zodat alle zorgen meteen overboord vallen. Vergeet die stress en roep uw online problemen een halt toe: Jakency vormt het aanspreekpunt voor al uw vragen en probleemstellingen in geel.

Professionele, betaalbare en nieuwe websites in geel

Vaak zien we bedrijven die vele euro's vragen voor het ontwikkelen van nieuwe professionele websites. Wij zijn echter van mening dat een professionele website niet duur hoeft te zijn maar betaalbaar voor iedere zaak. Iedere zaak, kmo of onderneming het recht op een betaalbare website. Daarom zijn de website prijzen van Jakency één van scherpste in de markt.

Hoe gaan we te werk bij het maken van een nieuwe professionel website

 • U neemt met ons vrijblijvend contact op en we leggen een afspraak bij ons in de provincie geel
 • We overlopen alles wat u van uw webdesign en functionaliteiten van uw professionele website verwacht
 • We maken voor u een website offerte op maat.
 • Indien gewenst maken we uw webdesign alvorens u akkoord gaat met onze website offerte. Wij doen dit omdat we er zeker van zijn dat u tevreden gaat zijn van uw webdesin. Indien niet, maken gewoon een nieuw design voor uw website
 • Daarna starten onze programmeurs met het ontwikkelen van uw nieuwe website
 • Eénmaal uw website ontiwkkeling klaar is, optimaliseren wij deze voor Google met onze Zoekmachine optimalisatie (SEO).
 • Als dit allemaal gebeurt is, komen wij bij u langs en geven we een opleiding hoe u uw website zelf kan aanpassen. Dit kan natuurlijk ook bij ons in geel gebeuren

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis website offerte

Webdesign geel, algemene contactgegevens

Heeft u enkele vragen of opmerkingen bij onze diensten? Of wenst u ons persoonlijk te ontmoeten om kennis te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons steeds bereiken via het e-mailadres– Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - of via het telefoonnummer 0478/732118. Wij trachten u zo spoedig mogelijk verder te kunnen helpen!