Combell Partner

Combell Webhosting is het grootste hostingbedrijf van België en als partner van een grote verscheidenheid aan klanten stellen wij niet teleur. Onze klantenservice is uitgeroepen als de beste van België en wij bieden 24/7 een gratis helpdesk aan waar al onze klanten te allen tijde terecht kunnen voor technische steun en advies. Besluit je ons als je webhosting partner uit te kiezen, dan kun je daarnaast ook gebruik maken van onze email services, kun je zelf een website maken met onze gratis Combell Sitebuilder software en heb je beschikking over pakketten die speciaal zijn samengesteld voor jouw Content Management Systeem zoals WordPress of Magento. Ook zijn wij partners van een groot aantal andere bedrijven in de internet- en technologiesector, zodat je bij ons altijd toegang hebt tot de beste software en laatste technologische ontwikkelingen. Als klant van Combell Webhosting kun je dus altijd de best mogelijke klantvriendelijkheid en service verwachten.

Combell support

De klantenservice van Combell is uitgeroepen als de beste van België en dat betekent wat. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning wat betreft allerlei problemen en we hebben ook een aantal specialisten ter beschikking die uitgebreide kennis hebben van bijvoorbeeld WordPress, Drupal, Dotnetnuke en Concrete5. Het team van technische probleemoplossers is ervaren en deskundig en zorgen ervoor dat jij snel en doelgericht geholpen kunt worden. Daarnaast krijg je als je met ons in zee gaat de mogelijkheid je eigen SLA’s uit te kiezen zodat je de ondersteuning krijgt die bij jouw wensen aansluit. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je website probleemloos wordt verhuisd van uw oude provider naar ons, zonder dat je hier zelf erg in heeft. Bij Combell Support doen we ons best om je écht verder te helpen. Je kunt ons bereiken via email of door ons te bellen. Ook kun je op onze website de uitgebreide supportpagina’s raadplegen.

Combell support email

Via de website www.combell.com/nl/support kun je ons een email sturen via ons contactformulier. Deze zullen wij dan binnen 24 uur beantwoorden.

Combell support telefoon

Heb je echter een dringende vraag of probleem, dan is het beter om de telefoon te pakken en één van ons klantenserviceteam persoonlijk te woord te staan. Deze service is 24/7 beschikbaar en zowel in het Nederlands als in de Franse en Engelse taal. Deze service is gratis, snel en we hangen niet op voordat je volledig geholpen bent met je probleem. Bel je vanuit België dan is het gratis telefoonnummer 0800-8-5678, vanuit Nederland bel je gratis 0800-8-567890 en vanuit de rest van de wereld bel je +32 (0)9 218 79 79.

Combell gent

 • Adres: Skaldenstraat 121, 9042 Gent
 • Openingstijden: Vandaag geopend · 24 uur geopend
 • Telefoon: 0800 85 678
 • Combell homepage

Combell mail instellen

Als je klant wordt van Combell Webhosting dan zal je ook beschikking krijgen over je eigen email. Je kunt deze synchroniseren op elk toestel zodat je hier altijd en overal toegang toe hebt. Je kunt ervoor kiezen een standaard mailbox aan te schaffen, maar het is ook mogelijk om Hosted Exchange Mailbox aan te schaffen of een Office 365 Mailbox, mocht je dit liever hebben. Ook kan Combell mailcampagnes voor je opzetten zodat je doelgerichter reclame kunt maken en je marketing specifieker wordt.

combell mail instellen iphone

Je kunt onze basic mailbox gemakkelijk configureren op je iPhone of iPad en om dit te doen volg je simpelweg de volgende stappen.

 • ‘Instellingen’  ‘Email, Contacten, Agenda’s’ - ‘Nieuwe Account’ - ‘Anders’ - ‘Voeg Mail-account Toe’.
 • Vul vervolgens de verschillende vakken in, dus je naam, je volledige emailadres, het paswoord dat je op die account zelf hebt ingesteld en een omschrijving. Een voorbeeld hiervan kan zijn Naam: User1, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Omschrijving: werk email.
 • Op het volgende scherm kun je kiezen tussen IMAP en POP 3. Deze keuze hangt af van de gegevens die je in je controlepaneel vindt. Je vult de volgende gegevens in.
  POP 3: pop3.mailprotect.be (poort 110, SSL poort: 995).
  IMAP: imap.mailprotect.be (poort 143, SSL poort: 993).

  Bij ‘Gebruikersnaam’ vul je je volledige email adres in, dus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  Bij ‘Server Uitgaande Post’ vul je de gegevens van de uitgaande mailserver in, en deze zijn: SMTP: smtp-auth.mailprotect.be (poort 2525, SSL poort: 465).
  Vul je wachtwoord in - ‘Volgende’ - ‘Bewaar’.
 • Nu moeten er nog enkele veranderingen gemaakt worden in de standaard instellingen. ‘Instellingen’  ‘Email, Contacten, Agenda’s’ en kies de emailaccount die je net hebt aangemaakt.
  Kies het nieuwe emailadres - ‘SMTP’ - ‘Primary Server’ - verander de poort naar 465  ‘Bewaar’.
  Hierna ga je terug naar ‘Account’ en kies je ‘Done’ bovenaan en je bent klaar.

combell mail instellen mac

Ook als je een Mac computer hebt kun je de basic email van Combell configureren. Hier vind je stapsgewijs instructies om je basic mail te configureren voor Mac Mail.

 • Open de email client, dus Mac Mail of Mail.app.
 • In het menu boven kies je vervolgens ‘Mail’ - ‘Voorkeuren’ - tabblad ‘Account’ - + - ‘Andere Mail-account’ - ‘Ga door’.
 • Je krijgt nu een scherm te zien waarmee je een nieuwe mail-account kunt toevoegen. Er zijn enkele velden die je hiervoor moet invullen.
  Naam: je volledige naam
  Emailadres: je volledige emailadres, bijvoorbeeld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Wachtwoord: kies het wachtwoord waarmee je je eerder hebt ingeschreven of die je hebt gekregen.

  Nu kies je ‘Aanmelden’.
 • Je zal voor je inkomende mailserver de nodige informatie moeten invoeren. De eerste keuze die je maakt is tussen IMAP of POP. Deze hangt af van de gegevens die je in je controlepaneel vindt. Dit zal er zo uitzien:

  POP 3: pop3.mailprotect.be (poort 110, SSL poort: 995).
  IMAP: imap.mailprotect.be (poort 143, SSL poort: 993).

  Bij ‘Gebruikersnaam’ vul je je volledige emailadres in, dus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bij wachtwoord gebruik je weer je wachtwoord.
 • Ook voor de uitgaande mailserver vind je de informatie weer in je controlepaneel. Vanuit dit paneel kopieer je SMTP: smtp-auth.mailprotect.be (poort 2525, SSL poort: 465). Vul deze gegevens in en klik op ‘Aanmelden’. Je kunt nu de apps selecteren die je wilt koppelen aan dit emailaccount en je bent klaar.

combell mail instellen outlook

Als jij Microsoft Office op je pc hebt geïnstalleerd kun je Outlook gebruiken om je basic email mee te bekijken. Het volgende stappenplan vertelt je hoe dat te doen.

 • Open Microsoft Outlook 2010 - ‘Bestand’ - ‘Account Toevoegen’ - ‘Handmatige Instellingen’ of ‘Extra servertypen handmatig configureren’ - ‘Pop of IMAP’ - ‘Volgende’.
 • Nu is het tijd om enkele instellingen handmatig in te vullen.

  Naam: je volledige naam (dit is de naam die anderen zien wanneer ze een email van je krijgen).
  Emailadres: je volledige emailadres, dus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Type account: kies hier IMAP of POP
  Server inkomende email: hier vul je de informatie in die je hebt over de IMAP of POP server, dus

  POP 3: pop3.mailprotect.be (poort 110, SSL poort: 995)
  IMAP: imap.mailprotect.be (poort 143, SSL poort: 993).

  Server uitgaande mail: hier vul je de informatie in die je hebt over de uitgaande mailserver, dus SMTP: smtp-auth.mailprotect.be (poort 2525, SSL poort: 465) Gebruikersnaam: vul je volledige emailadres in, dus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Wachtwoord: vul het wachtwoord in dat gekoppeld is aan deze emailaccount.
 • ‘Meer instellingen’  ‘Server voor inkomende mail’ en contoleer of de juiste poort is ingevuld.
 • Ga naar het tabblad ‘Server voor uitgaande email’. Hier vul je nogmaals de gegevens in van de uitgaande mailserver.
 • Vervolgens vink je de optie ‘Voor de server voor mijn uitgaande email (SMTP) is verificatie vereist’ aan en je activeert direct ook de button ‘Dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende email’.
 • Klik op ‘OK’ - ‘Volgende’ - ‘Sluiten’ - ‘Voltooien’ en je bent klaar.

combell mail instellen android

Ook op je Android toestel kun je altijd toegang krijgen tot Combell basic Mail. Je kunt deze configureren door het volgende stappenplan te volgen.

 • Open je Android email client. Doe je dit voor het eerst, dan zal je automatisch naar ‘Account toevoegen’ worden geleid. Anders moet je deze optie zelf kiezen.
 • In het volgende scherm vul je je emailadres in en je wachtwoord. Nu kies je ‘Volgende’.
 • Vervolgens kies je voor POP3 of IMAP. Deze gegevens kun je vinden in het controlepaneel. Kies ‘Volgende’ en je kunt de onderstaande informatie invullen.

  POP 3: pop3.mailprotect.be (poort 110, SSL poort: 995).
  IMAP: imap.mailprotect.be (poort 143, SSL poort: 993).
 • Kies weer ‘Volgende’ en verander de gegevens voor de uitgaande SMTP server naar: SMTP: smtp-auth.mailprotect.be (poort 2525, SSL poort: 465).
 • Het enige dat je nu nog moet doen is de frequentie kiezen voor het controleren van de inbox en je account een naam geven en je bent klaar

Combell sitebuilder

Als je zelf aardig technisch bent en je wilt graag je eigen stempel kunnen drukken op je website, dan kun je als je klant wordt bij Combell ook je eigen website ontwerpen. Dit doe je met onze Combell Sitebuilder software die je snel en gemakkelijk op je eigen apparaten kunt installeren. Hier heb je verder geen programmeerkennis voor nodig, maar je krijgt je eigen Domeinnaam en hosting zowel als 142 mooie thema’s waar je uit kunt kiezen. Je kunt deze dan vervolgens volledig naar je eigen stijl inrichten en vormgeven.

zelf website maken gratis software

De SiteBuilder software kun je met één klik op de knop op je pc of ander apparaat downloaden en je kunt direct beginnen. Je kiest eerst een template, krijgt voldoende ruimte om hier foto’s aan toe te voegen, kunt widgets gebruiken bijvoorbeeld om links toe te voegen naar sociale media pagina’s en begint met het invullen van de teksten. Deze websites zijn volledig responsive dus makkelijk te navigeren op pc, tablet en telefoon. Daarnaast zijn ze vindbaar in de grote zoekmachines. Ook nu kun je te allen tijde gebruik maken van onze 24/7 klantenservice waar je technische support ontvangt van onze SiteBuilder specialisten.

Zelf website maken met eigen domeinnaam

De website die je bouwt met onze SiteBuilder software komt automatisch met een standaard domeinnaam ter waarde van €37 en hier zit ook een gratis mailbox bij inbegrepen.

Webmail combell login

Combell heeft een nieuwe versie webmail ontwikkeld die nog sneller en overzichtelijker is dan de vorige. Op deze webmail kun je vanaf elk toestel met een wekende internetverbinding inloggen en dat doe je via https://beta-webmail.combell.com/.

Combell Wordpress

WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systems ter wereld. Dat komt doordat het erg gebruikersvriendelijk is en een groot aantal opties biedt voor een verscheidenheid aan doelstellingen. Zo kan een beginnend blogger bij WordPress een gratis website beginnen, maar kan een groter bedrijf voor een relatief klein bedrag per maand zelf een professionele website bouwen en onderhouden. Als jij een WordPress website wilt maken, dan kun je ervoor kiezen om de hosting door hen zelf te laten uitvoeren, maar je kunt ook alleen de software downloaden en zelf een hostingpakket kiezen. Bij Combell hebben we precies het pakket dat je hiervoor nodig hebt, voor een klein bedrag per maand.

Combell Wordpress hosting

Het Wordpress pakket bij Combell Webhosting bevat een aantal grote voordelen. Ten eerste kost het maar €6 per maand om zo’n pakket aan te schaffen en hiervoor krijg je van alles terug. Je kunt WordPress direct met één klik installeren op je pc, zodat je snel kunt beginnen met het bouwen van je website. Hier zit dan een gratis domeinnaam bij en ook een gratis https-beveiliging. Je krijgt genoeg ruimte voor 3 websites en deze ruimte maakt gebruik van snelle SSD’s. Ook krijg je 5 100 MB databases, kun je onbeperkt emailadressen aanmaken en heb je de beschikking tot gratis 24/7 support en technische ondersteuning. Uiteraard zijn er ook meer uitgebreide pakketten beschikbaar voor eenieder die meer van zijn website eist, zoals het Professional pakket en het Expert pakket. Wat je ook kiest, bij Combell kun je je WordPress website zonder problemen hosten en onderbrengen terwijl je gebruik maakt van alle voordelen die een kwalitatief hostingbedrijf zoals Combell je kan bieden.