Beste webhosting van België

Een professioneel bedrijf kan vandaag de dag niet meer zonder website. Het is belangrijk dat deze website er goed uitziet, maar daarnaast moet deze natuurlijk ook goed werken. Potentiële klanten moeten snel van pagina naar pagina kunnen navigeren, de website moet altijd beschikbaar zijn en crashen is uit den boze. Is dit niet goed geregeld, dan gaan de bezoekers al snel naar de volgende kandidaat in de zoekmachineresultaten. Ook particulieren zetten steeds meer websites op, zoals blogs of informatieve pagina’s. In sommige gevallen worden deze erg succesvol. Je website loopt het soepelst als deze wordt ondersteund door een goed website hosting bedrijf en Combell biedt al een groot aantal jaren de beste webhostingpakketten aan van heel België.

Combell webhosting

In België wordt één op de vijf websites gehost door Combell Hosting en hiermee zijn wij de grootste en beste Webhosting provider in het land. Voor zeer schappelijke prijzen krijg je bij ons namelijk niet alleen een Domeinnaam, website hosting en emailmogelijkheden. Besluit je met Combell Hosting in zee te gaan, dan kun je gebruik maken van onze extensieve technische kennis die je wordt aangeboden door onze 24/7 klantenservice. We ondersteunen verschillende Content Management Systemen, zoals WordPress en Magento en je website zal bij ons stabiel, veilig en volledig functioneel zijn. Er is ook de mogelijkheid je website door ons te laten bouwen en onderhouden zodat je hier verder geen omkijken meer naar hebt. Vele redenen dus waarom Combell Hosting in de Benelux ondertussen meer dan 165.000 klanten heeft gewonnen en behouden.

Wat is webhosting

Web hosting is een erg belangrijk begrip als je een website wilt starten, vooral als het je bedoeling is dat deze op alle vlakken goed werkt. De keuze wat betreft het website hostingbedrijf kun je dan ook het beste goed overwegen, omdat deze direct invloed heeft op punten zoals de bereikbaarheid, snelheid en veiligheid van je website. Dit zijn tegelijkertijd kwaliteiten van een website die, als ze niet goed werken, eerder bezoekers afstoten dan behouden.

Webhosting betekenis

Als je een website begint, dan heb je een plek nodig om deze op te slaan. Dit is een plaats waar je alle informatie, afbeeldingen en andere inhoud van een website kwijt kunt. Vervolgens kunnen klanten deze informatie vanaf hun eigen apparaat benaderen. Goede web hosting draagt bij aan de snelheid, functionaliteit en de veiligheid van je website. Daarnaast zal een hostingbedrijf er verantwoordelijk voor zijn dat jouw website altijd beschikbaar is. Web hosting is dus het huren van een plaats op een server waar alle informatie van jouw website wordt bewaard en hier krijg je dan bepaalde diensten voor terug. Hoe groter je website hoe meer ruimte je nodig hebt en hoe prijziger het hostingpakket wordt.

Soorten webhosting

Er zijn verschillende soorten webhosting beschikbaar en het type dat jij kiest is voornamelijk afhankelijk van wat jij van je hostingbedrijf nodig hebt.

Gratis hosting

Gratis hosting: het is prima mogelijk om je hosting gratis te laten doen, maar dan krijg je wel te maken met bepaalde beperkingen zoals een kleine opslagruimte of het niet zelf kunnen uitkiezen van een domeinnaam. Ook zullen hostingbedrijven die gratis hosting aanbieden je website kunnen gebruiken om reclameboodschappen op te plaatsen.

Shared hosting

Shared Webhosting: dit is een goedkopere optie en betekent dat jouw website samen met een aantal andere websites een server deelt. Dit kan betekenen dat als je jouw server deelt met een zware site dit directe gevolgen kan hebben voor de prestaties van jouw website.

VPS-hosting

VPS-Webhosting: kies je voor deze optie dan krijg je een Virtual Private Server (VPS) op een fysieke server dus je hoeft je beschikbare ruimte niet te delen. Je deelt dan alleen de fysieke server met een aantal andere virtuele servers. Het voordeel hiervan is, dat als één van de virtuele servers crasht dit voor de andere websites geen gevolgen heeft.

Cloud hosting

Cloud hosting: dit is een populaire keuze, omdat de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en snelheid van je website bij deze optie het beste zijn. Je website wordt dan geplaatst op een aantal aan elkaar gekoppelde servers met een grotere schaalbaarheid.

Dedicated hosting of managed hosting

Dedicated Webhosting of managed hosting: bij deze twee opties krijg je een server voor jezelf en dus een betere garantie van de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en snelheid van je website. Kies je voor managed hosting dan geef je ook het onderhoud en het beheer in handen van de webhosting provider.

Reseller hosting

Reseller hosting: heb jij de ambitie om zelf webhost te worden, dan kies je voor de reseller website hosting optie. Deze wordt gekenmerkt door een hoge schijfruimte en bandbreedte en de mogelijkheid je ruimte onder te verdelen aan verschillende gebruikers.

Wat is een hosting provider

De plaats die je nodig hebt op de server moet je dus huren en dit doe je bij een hosting provider. Hosting providers hebben zelf ruimte gekocht waarop ze plaatsen van verschillende grootte aanbieden voor een x aantal klanten. Deze klanten betalen maandelijks een bepaald bedrag aan de hosting provider om van deze ruimte gebruik te mogen maken. Er zijn verscheidene hosting providers beschikbaar en het is belangrijk dat jij het juiste bedrijf kiest. Een goede hosting provider zal je niet alleen een domeinnaam, serverruimte en een aantal emailadressen aanbieden, maar kan je ook technisch ondersteunen, kan het volledige beheer van je website uit handen nemen, neemt verantwoordelijkheid voor hoe jouw website functioneert en zal de volledige verhuizing van een al bestaande website op zich nemen.

Wat kost webhosting

De prijs die je betaalt voor website hosting in België is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste is er de ruimte die je nodig hebt voor jouw website. Houd er rekening mee dat te weinig ruimte betekent dat jouw website traag zal zijn en problemen zal vertonen. Het is dus altijd beter een grotere ruimte te huren dan dat je nodig hebt. Een andere factor die invloed heeft op de prijs zijn de tarieven van het hostingbedrijf. Deze zullen onderling verschillen. Het type webhosting dat je kiest is ook prijsbepalend. Wil je je website door middel van cloud hosting laten opslaan, dan betaal je meer dan wanneer je voor een shared hosting optie kiest. Als laatste betaal je voor service en zal je natuurlijk meer betalen als je van de hostingprovider vraagt om 24/7 technische steun, als je wilt dat zij je website bouwen en onderhouden of als je specifieke eisen hebt wat betreft het bijhouden en inzicht krijgen in de prestatie van je website. De doorslaggevende factor hier is dus voornamelijk het soort website dat je hebt. Een beginnend blogger kan met een basispakket prima uit de voeten terwijl een grote onderneming aanzienlijk veeleisender zal zijn.

Beste webhosting in België

In België zijn een groot aantal web hosting providers actief die je elk bepaalde mogelijkheden kunnen bieden. Combell Hosting is hiervan de grootste en dat komt doordat we professioneel zijn, doordat veiligheid en kwaliteit bij ons voorop staan en doordat we voor een goede prijs verschillende uitgebreide pakketten aanbieden die speciaal inspelen op de wensen van de particulier, het bedrijf en de grote onderneming. Onze klantenservice is gratis en 24/7 beschikbaar en is verkozen tot de beste klantenservice van België. Dit reflecteert zich in een schitterende score van 4.8/5 uitgedeeld door bijna 100 klanten. Bij Combell kun je dus terecht voor de beste service, het juiste pakket en een interessante prijs.

Webhosting België review

Als jij een website hebt en je zoekt naar een hostingbedrijf, dan is het natuurlijk niet nodig dat je een Belgische provider kiest. Het internet is wereldwijd en je kunt overal terecht voor het huren van een stukje server voor je website. Er zijn wel veel voordelen verbonden aan het uitkiezen van een bedrijf met de beste webhosting in België. Zo kunnen deze je vaak een sneller werkende site aanbieden en soms is dit wel 3 keer sneller dan bij een internationaal hostingbedrijf. Dat komt doordat de server zich in hetzelfde land bevindt. Daarnaast is het vaak goedkoper om voor een Belgische provider te kiezen, omdat je niet te maken hebt met valuta’s of ingewikkelde technologieën om de samenwerking op te zetten. Door voor een Belgisch hostingbedrijf te kiezen steun je ook de economie van je eigen land en heb je beide te maken met dezelfde wetgeving. En als laatste zal je dan simpelweg aan de bekende nationale regelgeving wat betreft de belastingen moeten voldoen. De 5 bedrijven die de beste web hosting in België aanbieden zijn Combell Hosting voor het meest uitgebreide pakket en een goede prijs, Nucleus die je maximale beschikbaarheid aanbieden, EasyHost voor een goedkopere maar kwalitatieve optie, Register de webhost met een onafhankelijke infrastructuur en Club VPS waar je de modernste Cloud Hosting pakketten kunt kopen.

Goedkope webhosting België

Bij Combell Hosting kun je voor een laag bedrag per maand al een zeer uitgebreid website hosting pakket aanschaffen. Hiervoor krijg je dan verscheidene services terug, zoals een gratis domeinnaam en SSL-certificaat, razendsnelle SSD’s, de ruimte om 3 websites te plaatsen, gratis https-beveiliging en handige one-click installaties van het Content Management Systeem van jouw keuze. In België heb je een aantal goedkope webhostingbedrijven waar je voor bedragen als €6 per jaar al een pakket kunt kopen. Hier krijg je dan vaak ook maar een kleine ruimte voor terug en een laag aantal GB aan dataverkeer. Ook is het niet altijd mogelijk dat je dan een gratis domeinnaam kunt uitkiezen of dat je oude website gratis wordt verhuisd naar de nieuwe provider. Dit is echter ook niet voor iedereen nodig en een beginnend eenmansbedrijf of een blogger kan hier prima mee uit de voeten. De goedkoopste website hosting België vind je bij Hosting Company, bij Neostrada, bij Versio, bij Go Daddy, bij Argeweb en bij Vimexx en hiervoor betaal je soms niet meer dan €0,60 per maand

wordpress hosting

Veel particulieren en ook bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om hun website te ontwerpen in WordPress. WordPress is een Content Management System waarmee je dus veranderingen en aanpassingen kunt doen aan je website. Je krijgt bij hen de keuze om een website aan te laten maken bij WordPress.com en dus WordPress zelf als host uit te kiezen, maar je kunt ook een externe WordPress host nemen en WordPress alleen als CMS gebruiken. Misschien ben je klein begonnen en is je website zo succesvol geworden dat je een betere webhost nodig hebt. Of wil je de mogelijkheid hebben je eigen webhost uit te kiezen voor jouw WordPress website. Hoe dan ook, je zal een website hosting bedrijf nodig hebben die WordPress websites ondersteunt.

Wordpress webhosting in belgië

In België zijn er bedrijven die zich alleen richten op het hosten van WordPress websites, maar er zijn ook bedrijven die website hosting België zoals Combell Hosting die serverruimte aanbieden voor een groot aantal verschillende Content Management Systemen. De provider kies je uiteraard op je eigen voorwaarden uit, maar er zijn wel een aantal specificaties waar je op moet letten. Zo moeten de servers die door de webhost worden aangeboden PHP versie 5.6 en SQL versie 5.6 of hoger ondersteunen. Ook is het belangrijk dat de MariaDB versie 10.0 of hoger wordt aangeboden. De Apache mod_rewrite module is niet noodzakelijk maar wordt wel aangeraden. Heb je hier je twijfels over, dan kun je altijd een pakket uitkiezen die specifiek geschikt is voor WordPress websites, zoals die van Combell Webhosting België.

Goedkope wordpress hosting

Bij Combell Hosting kost een WordPress hosting pakket je minimaal €6 per maand. Hiervoor krijg je dan een gratis domeinnaam, een gratis https-beveiliging, onbeperkt emailadressen, 5 x 100 MB databases, 50 GB werkruimte en een volledige WordPress installatie voor terug. Daarnaast kun je natuurlijk ook van alle andere voordelen van Combell Hosting gebruik maken, zoals een gratis verhuisservice en een 24/7 technische ondersteuning. Combell Hosting is niet voor niets al jaren de beste webhosting provider in België. Andere aanbieders van goedkope WordPress hosting in België zijn Versio, Vimexx, Rubberduck, EasyHost en XelMedia.