Seo consultant Essen

seo consultant Essen

Opzoek naar een seo consultant Essen ?

Droomt u ervan als eerste uit de zoekresultaten te komen? Jakency stelt alles in het werk.

Wat is SEO en waarom een SEO consultant Essen inschakelen?

Wie een website heeft, doet maar beter aan SEO of Search Engine Optimization. Dat is een geheel van verbeteringen die u kan aanbrengen aan uw website om bij bepaalde zoektermen als één van de eerste websites te verschijnen op de zoekresultatenpagina van Google. De meeste mensen die naar een specifiek product of dienst op zoek zijn via Google klikken immers niet verder dan de eerste zoekresultatenpagina. Het is dus zaak om daarop terecht te komen, en liefst zo hoog mogelijk, om meer verkeer op de website te krijgen.

SEO is echter een werk van lange adem en vereist best wat kennis van zaken. Zo werkt de ene SEO-techniek beter dan de andere en heb je voor sommige aanpassingen kennis nodig van html. Bovendien past Google voortdurend het zoekalgoritme aan: sommige technieken die vroeger succes oogstten worden nu beschouwd als black hat-technieken en dus zelfs afgestraft in de zoekresultaten. Een SEO consultant Essen is op de hoogte van al deze ontwikkelingen en begrijpt programmeertaal om zo ook in de onzichtbare lagen van uw website aan SEO te doen.

Jakency: ervaren SEO consultant Essen

Jakency helpt u uw website zo goed mogelijk te optimaliseren voor Google. Beloftes kunnen we hierbij niet doen: enkel Google zelf beslist immers wie op pagina één van de zoekresultaten verschijnt, maar we kunnen er wel alles aan doen om u zo hoog mogelijk in de ranking te krijgen.

Sommige zoekwoorden, bijvoorbeeld ‘kapper’, zijn zodanig breed dat het zo goed als onmogelijk is om als eerste zoekresultaat te verschijnen met een bescheiden website. Hiervoor hebben we echter een oplossing: lokale SEO. Deze vorm van SEO is erop gericht om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te verschijnen van mensen die in de buurt op zoek zijn naar uw product of dienst.

Als SEO consultant Essen werkt Jakency ook enkel samen met professionele en ervaren SEO-copywriters Essen. Ze schrijven of herschrijven uw webteksten niet alleen voor een optimale leeservaring van de bezoekers, maar ook met subtiel gebruik van enkele tactisch gekozen zoektermen.

SEO consultant Essen nodig? Jakency is uw partner!
Contacteer ons voor een gratis offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Wat is jouw SEO score?

Voer een webpagina of website URL en zie hoe deze geoptimaliseerd is voor jouw zoekwoord