SEO Blog

De laatste nieuwtjes op het gebied van SEO en zoekmachine optimalisatie. Lees onze blog en indien je vragen hebt over SEO contacteer ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

google voice search

De invloed van voice search op je SEO optimalisatie

Virtuele assistenten zoals Siri, Cortana en Alexa rijzen de pan uit en worden steeds accurater waardoor ook zogenaamde voice search of zoeken via spraakbesturing in de lift zit. Terwijl SEO optimalisatie zich vroeger enkel en alleen op de inhoud (i.e. de teksten) van je website richtte, zien we nu een evolutie naar een steeds belangrijkere rol voor voice search binnen SEO optimalisatie. Voor bedrijven, ondernemingen en websites die van organisch verkeer afhankelijk zijn, is aanpassing van de SEO strategie om ook deze zoekacties binnen te halen van cruciaal belang.

Lees meer: De invloed van voice search op je SEO optimalisatie

SEO expert

5 Redenen om een SEO expert tijdens je website design onder de arm te nemen

Of u als bedrijf nu druk in de weer bent met het realiseren van een nieuwe website te laten maken of eerder de huidige website van nieuwe content en nieuwe producten wilt voorzien, in dergelijk project is meestal een marketing manager, een CEO en nog wat key executives aanwezig. Wie echter vaak over het hoofd wordt gezien en cruciaal is om je website een immense boost in de zoekresultaten te geven, is de SEO expert. Dit kan een interne SEO expert zijn, maar eventueel ook een extern SEO bedrijf. Waarom? Wel, volgens ons zijn er tenminste 5 goede redenen om de opbouw van je website in overleg met een SEO expert te realiseren:

Lees meer: 5 Redenen om een SEO expert tijdens je website design onder de arm te nemen

Bovenaan in Google dankzij deze tips

Bovenaan in Google dankzij deze tips

Bovenaan in Google verschijnen… is het dat niet wat we allemaal willen als we een website uit de grond stampen of met onze online winkel naar zoveel mogelijk klanten op zoek gaan. Wie niet op de eerste pagina van Google verschijnt, maakt maar weinig kans in deze harde virtuele wereld. Er zijn al tientallen boeken en e-books geschreven over hoe je nu bovenaan in Google kunt opduiken en telkens weer zien we standaard zaken zoals de dichtheid van de zoekwoorden, het belang van je H1 en H2, … als basisvereisten opduiken. En hey, wie zijn wij om deze zaken te ontkrachten. Natuurlijk zijn ze van belang. Maar er zijn ook minder voor de hand liggende aspecten die evenzeer je ranking in de zoekmachines een boost kunnen geven. Tijd om enkele van deze zaken op een rijtje te zetten.

Lees meer: Bovenaan in Google dankzij deze tips

Seo vragen

Seo vragen

De afgelopen jaren verzamelden we heel wat seo vragen van onze klanten.
In dit artikel kan je er een heel aantal terug vinden met het antwoord erop.
Heb je zelf nog vragen over SEO Stel ze dan gerust onderaan dit artikel of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer: Seo vragen

Wat is jouw SEO score?

Voer een webpagina of website URL en zie hoe deze geoptimaliseerd is voor jouw zoekwoord