Welke SEO plugin Wordpress?

Welke SEO plugin Wordpress

Iedereen met een website zal op de hoogte zijn van het belang van goede SEO om gevonden te worden. Wordpress is het meest populaire platform om websites in te ontwerpen, het wordt gebruikt door zowel grote bedrijven als hobbyisten voor de meest uiteenlopende websites. Wordpress is een CMS dat zwaar leunt op plugins waarmee je extra functionaliteit kunt toevoegen. Zo kun je ook voor de SEO dergelijke hulpmiddelen gebruiken. Met plugins als Yoast, SEMrush, Google Keyword Planner en KeywordTool.io is het alsof je een turbomotor in een auto plaatst, daarmee zal de populariteit en ranking van jouw website enorm snel verbeteren. Welke SEO plugin voor Wordpress kiezen? Lees snel verder en neem vandaag nog contact op met Jakency!

Google Keyword Planner

Als je hoger wilt scoren in Google spreekt het voor zich om de tools te gebruiken die Google zelf aanbiedt. Met de Google Keyword Planner kun je snel bepalen welke zoekwoorden goed scoren, en hoe je het beste jouw doelgroep kunt bereiken.

Wordpress SEO van Yoast

Wordpress SEO van Yoast

Dit is niet voor niets de meest populaire Wordpress plugin die er bestaat, Yoast is de standaard op het gebied van SEO in dit Content Management Systeem. Je kunt met Yoast eenvoudig de titel van de website aanpassen, metadata toevoegen en keywords plaatsen per pagina voor een optimale vindbaarheid.

De juiste SEO plugin is slechts het begin

Met deze twee hulpmiddelen heb je de halve strijd al gewonnen. Welke SEO plugin voor Wordpress is niet de enige vraag die je moet stellen, goed design en doelgericht online marketing advies zal je sneller uit de startblokken helpen en jouw websites hoger laten scoren in de zoekmachines.

Google Posts seo