SEA: Adverteren op Google

SEA

Wat is SEA of adverteren op Google?

Garandeer je plaats in de zoekresultaten met advertenties

SEA staat voor search engine advertising. Adverteren op Google dus, via Google Adwords. De zoekmachine toont jouw advertentie boven of naast de zoekresultaten wanneer iemand een door jou gekozen zoekterm intikt. Ook op andere relevante websites kan Google jouw advertenties tonen.

Je betaalt enkel als er effectief wordt geklikt op uw advertentie. Dit heet cost per click of cpc. Google werkt hiervoor met een complex veilingsysteem via het programma Google Adwords. Hoe meer je biedt voor een bepaalde zoekterm, hoe hoger jouw advertentie in principe in de gesponsorde zoekresultaten komt. Maar je advertentie krijgt ook een betere positie en wordt goedkoper naarmate de kwaliteit ervan stijgt. Daarom loont het om SEA door een specialist uit te laten voeren.

Waarom adverteren op Google?

Nieuwe klanten, leads of branding

SEA-campagnes kan je afstemmen op uiteenlopende doelstellingen die je een boost wilt geven.

Onmiddellijk resultaat

Je ziet direct meer verkeer vanuit Google op jouw site.

Advertenties afgestemd op jouw doelpubliek

Adverteren op Google is gericht adverteren. Je advertentie verschijnt enkel voor zoekers uit de gekozen regio en voor relevante zoektermen. Meer kans op conversie dus!

Bereik een groot publiek met een beperkt budget

In vergelijking met adverteren op papier is online adverteren een stuk goedkoper. Je bereikt meteen een grote groep mensen die op zoek zijn naar een product of dienst als het jouwe.

Meetbare resultaten

Via statistieken houden we je ROI in de gaten. Zo kunnen we je campagne bijsturen wanneer nodig, om zo veel mogelijk winst te behalen.

Onze SEA-sterspelers mikken op rendabiliteit

google adwords

SEA of adverteren op Google lijkt op het eerste zicht zo eenvoudig als een balletje trappen. Maar enkel de meest bedreven spelers behalen veel winst. Als Google Certified Partner stuurt Jakency zijn sterspelers voor jou het veld op. Ondertussen behou jij de controle.

De SEA-atleten van Jakency vertellen je de seo en sea betekenis.

  • optimaliseren uw SEA-campagnes en dribbelen proactief richting meer rendabiliteit.
  • weten hoe ze een goed converterende Google Adwords-account opstellen en managen.
  • ontwerpen een tactiek aangepast aan jouw doelstelling. Een productlancering, naamsbekendheid, meer klanten in een bepaalde regio? We koppelen er een creatieve campagne aan.
  • werken rechtstreeks samen met Google voor ondersteuning van campagnes en hands-on opleiding
  • volgen je campagne nauwgezet op, sturen ze bij en rapporteren maandelijks