gratis seo review

Gratis SEO review van onze expert ontvangen?

Ben je opzoek naar SEO advies voor jouw website of webshop ? Zou je graag een adviesrapport ontvangen met actie punten die je moet ondernemen om je website te verbeteren en hoger te laten scoren binnen Google ? Lees op Jakency ook meer over SEO structuur

Vraag dan nu je gratis SEO review aan.

Geen saaie SEO cursussen meer die niets opleveren

Als zaakvoerder heb je niet altijd tijd om een uitgebreide SEO cursus te volgen die je leert hoe je hoger kan scoren in Google. Een zoekmachine optimalisatie cursus is vaak lang en nog technisch opgesteld. Na een cursus weet je natuurlijk wel hoe SEO werkt en krijg je de laatste SEO tips, maar moet je nog altijd zelf aan de slag om de fouten uit je eigen website te halen.

Gratis SEO review door onze specialist!

Wanneer je een SEO specialist inschakelt dan bespaar je ontzettend veel tijd aangezien hij alle SEO kennis al in huis heeft. Hij zal zijn kennis gebruiken om een op maat gemaakt SEO rapport te maken waar je direct mee aan de slag kan.

Laat ons een SEO review doen en weet zo welke stappen je moet ondernemen om meer gratis bezoekers te krijgen vanuit Google

Als je een website of webshop hebt maar deze scoort niet (goed genoeg) in Google verlies je potentiële klanten. Je weet dat je winstgevender zou zijn wanneer je meer gratis bezoekers zou krijgen, maar je bent natuurlijk geen SEO specialist en je hebt al van alles geprobeerd om hoger te geraken in Google.

Als dit je bekent in de oren klinkt, laat ons dan uw website of webshop gratis analyseren en een SEO rapport opstellen.

In deze gratis SEO review zal je onder andere volgende punten te weten komen:

 • Welke technische onderdelen belemmeren je SEO momenteel.
 • Precisie rapport van uw volledige SEO status.
 • Hoe je snel hoger kan geraken in Google met uw zoekwoorden.
 • Enkele SEO quick wins voor je website of webshop.
 • Zoekwoordenonderzoek voor uw markt, diensten of producten.
 • Op welke zoekwoorden je concurrenten goed scoren. (en hoe je ook hierop kunt scoren).
 • Welke exacte stappen je moet ondernemen om meer bezoekers te krijgen vanuit Google.
 • Hoe je website snelheid is en hoe je deze kan verbeteren.
 • On page analyse: we bekijken je huidige content en hoe je deze kan verbeteren om te scoren binnen Google.
 • Off page analyse: We bekijken je backlinks en geven je tips hoe je dit kan verbeteren.
 • We leren je ook hoe je blijvend meer bezoekers uit Google kunt krijgen.
 • Welke SEO fouten er momenteel in je website zitten waardoor je niet goed scoort in Google

SEO Adviesrapport

seo gratis review

Bovenstaande pinten gieten we in een concreet adviesrapport welke je in pdf vorm van ons ontvangt. Door deze SEO adviezen op te volgen zul je al beter gaan scoren in Google en meer bezoekers van Google gaan krijgen.

Een goede SEO Review heeft altijd nut.

Meer gratis bezoekers vanuit Google betekent (als je conversie goed is) ook meer potentiële leads, klanten en dus ook meer winst.

Vraag nu je gratis SEO review aan.

Waarom een gratis SEO review door ons laten doen ?

Jakency is al enkele jaren een autoriteit op het gebied van SEO. We geven je enkele voorbeelden hiervan.

 • Voor termen zoals “website laten maken” staan we op de #1 positie in Google voor de niet betalende resultaten.
 • Door hoog te scoren voor deze termen krijgen we veel gratis bezoekers en potentiële klanten op onze website.
 • SEO is de nummer 1 methode van hoe wij aan onze eigen klanten komen. 90% van onze klanten komen op onze website terecht via Google.
 • We gebruiken dezelfde SEO technieken op onze eigen website waardoor we maandelijks 1000’en nieuwe bezoekers krijgen.
 • We hebben al meer dan 1000 website gebruikers geholpen om beter te scoren in Google.
 • We geven ook in-house cursussen op het gebied van SEO en inbound marketing.

We hebben dus al jaren ervaring met SEO en weten heel goed werkt maar ook zeer goed wat niet werkt. Vraag daarom vandaag nog je gratis SEO review aan.

Hoe werkt een SEO review het en wat krijg je precies?

Na je aanvraag nemen we contact met je op om jouw website te bespreken. We geven aan wat we van jou nodig hebben om een grondige analyse te kunnen doen en gaan aan de slag. Onze analyse doen we handmatig en we kijken hierbij naar een tientallen SEO factoren. Ook houden we rekening met jouw historie, strategie en natuurlijk de markt waar je in zit.

Je ontvangt van ons binnen 14 dagen na de intake een Adviesrapport (PDF-bestand) met een uitgebreide analyse en bijbehorende SEO adviezen voor jouw specifieke website / webshop.

Ook ontvang je van ons een Excel-bestand met het zoekwoordonderzoek voor jouw specifieke markt. Zo zie je in één oogopslag welke zoekwoorden voor jou het meest interessant zijn en de meeste potentie hebben om direct meer gratis bezoekers uit Google te krijgen (en dus ook meer omzet te maken).

Wat kun je met deze SEO review?

Je kunt de actiepunten die uit onze analyse zijn gekomen direct zelf gaan doorvoeren, of deze natuurlijk 1-op-1 (op een presenteerblaadje) aan je webdesigner / website bouwer doorgeven.

In de review geven we aan welke actiepunten de hoogste prioriteit hebben, zodat je op korte termijn al een stijging in je gratis bezoekers uit Google kunt zien. SEO is daarentegen wel een organisch proces dus de meeste actiepunten zullen in de weken / maanden na de implementatie door jou hun vruchten gaan afwerpen (stijging van je website of webshop in de zoekresultaten).

Zodra alle verbeterpunten zijn doorgevoerd heb je enerzijds het perfecte SEO fundament onder je website en anderzijds een perfect SEO Actieplan om veel beter te gaan scoren in Google met jouw specifieke website. Je website kan dan voor jou gaan werken, in plaats van andersom.

2016 praktischische seo tips