Online marketing bureau Limburg

Opzoek naar een online marketing bureau Limburg?

Het internet bevat enorm veel potentieel voor u als zelfstandige of KMO. Haalt u er het maximum uit? Consulteer Jakency.

Waarom in zee gaan met een online marketingbureau Limburg ?

Wist u dat online marketing 62% minder kost dan traditionele marketing? Nochtans is het wereldwijde web dé plaats bij uitstek waar leveranciers van producten of diensten hun potentiele klanten vinden. Hoe kan u als KMO hier uw voordeel uit halen? Daar helpen wij u als online marketingbureau graag mee verder.

online marketingbureau Limburg: het begint bij een website

Hebt u wel een website, maar is die al 8 jaar oud of ouder? Maakt hij gebruik van oude flash-technologie? Is hij slecht vindbaar in Google in uw regio Limburg? Is hij niet goed leesbaar op een smartphone? Dan is het hoog tijd om een nieuwe website te laten maken Limburg!

Je website is immers je visitekaartje en een verouderde of slecht leesbare website geeft de indruk dat u als bedrijf even verouderd bent of weinig moeite wil doen om het de klant makkelijk te maken. Erger nog: met een website die op Google pas op pagina 32 eindigt, loopt u gegarandeerd heel wat potentiële klanten mis.

Een heldere, moderne, rijke website met gepersonaliseerde fotografie en interessante teksten geven al meteen een heel ander beeld van uw bedrijf. Stel bijvoorbeeld dat u schilder bent: de bezoeker die op uw website enkele tips leest over kleurencombinaties in interieurs raakt al snel overtuigd van uw expertise en is veel meer geneigd om met u in zee te gaan dan met uw concurrent, die op een oude, slecht werkende website alleen maar over zichzelf praat.

Jakency heeft de ervaring en knowhow in huis om van uw website een moderne, aangename webstek te maken die uw potentiële klanten makkelijk vinden en waar ze graag even blijven rondkijken. We zorgen voor intuïtieve, overzichtelijke navigatie en een heldere boodschap op elke pagina. Alle elementen - logo, teksten, beelden, knoppen, formulieren – dragen bij tot eenzelfde consistente beeldvorming van uw bedrijf en zijn gericht op een maximale conversie.

Wat doet een online marketingbureau Limburg nog meer?

Een goede website is uiteraard nog maar het begin. Online marketing bureau Limburg Jakency helpt u verder met uw volledige digitale marketing: SEO Limburg, SEA, newsletters, social media, seo bureau Limburg...

Interesse? Contacteer ons voor een gratis offerte!

Enkel online marketing diensten en termen waarvoor we worden ingehuurd:

  • digitale marketing Limburg
  • marketing agency Limburg
  • communicatie bureau Limburg
  • online marketing Limburg
  • marketing bedrijf Limburg
  • digitale marketing bureau Limburg
  • online marketing diensten Limburg
  • online marketing strategie Limburg

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest