inbound marketing bureau Rumst

Opzoek naar inbound marketing bureau Rumst ?

Inbound marketing: de toekomst voor uw onderneming? Ontdek het hoe en waarom.

Wat is inbound marketing en wat doet een inbound marketing bureau Rumst?

inbound marketing Rumst

Inbound marketing is marketing die erop gericht is om gratis rijke en unieke content aan te bieden aan potentiële klanten zodat ze vanzelf bij u terecht komen, en blijven terugkomen voor meer. Zo maken ze kennis met uw merk en uw producten of diensten en raken ze overtuigd van hun meerwaarde.

Het internet is daarvoor uiteraard een zeer geschikt platform. Inbound marketing staat in tegenstelling tot de meer traditionele marketingmethodes, waarbij bedrijven zich aan klanten ‘opdringen’ door middel van reclame, direct mailing, korting in de winkel…

Hoe werkt het? Een inbound marketingstrategie doorloopt gewoonlijk de volgende stappen:

  • Waardevolle content wordt aangeboden op een website of blog, in de vorm van teksten, foto’s, video’s, recepten, tutorials, enz.
  • Deze content wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google waardoor geïnteresseerden die makkelijker vinden. Ook wordt de content zoveel mogelijk gepromoot op sociale media.
  • Door middel van formulieren en landingspagina’s met overtuigende call-to-actions laten bezoekers hun contactgegevens achter en worden ze geconverteerd van bezoekers naar potentiële klanten.
  • Met gerichte e-mails, al dan niet geautomatiseerd en liefst ook gepersonaliseerd, wordt zeer concrete en gerichte informatie verstuurd naar de geïnteresseerde bezoeker.
  • Uzelf of uw verkopers weten nu precies waarin deze potentiële klanten geïnteresseerd zijn, en kunnen ze gericht benaderen met relevante informatie op het juiste moment.
  • Ook na verkoop blijft de campagne lopen: u kan bijvoorbeeld feedback vragen over uw service of een korting aanbieden bij een volgende bestelling.

Jakency: uw inbound marketing bureau Rumst

Als ervaren inbound marketing bureau Rumst weten we als geen ander hoe een succesvolle inbound marketingcampagne op te stellen. We maken optimaal gebruik van uw website, facebookpagina of blog om bezoekers met uw bedrijf te laten kennismaken. We stellen ook gerichte emailcampagnes op waarmee we geïnteresseerde bezoekers converteren tot potentiële klanten. Alle activiteiten worden gemonitord en geoptimaliseerd.

Inbound marketingbureau Rumst nodig? Vraag prijs bij Jakency. We steken de hoofden bij elkaar en brengen uw merk naar een volgend niveau!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest