SEO Marketing diensten

Verhoog uw zoekmachine bezoekers met de hulp van vooraanstaande deskundigen.

Bij Jakency zijn wij van mening dat SEO marketing diensten moeten worden aangepast aan de behoeften van de klant. We hebben op maat gemaakte diensten voor hoe we samenwerken met bepaalde klanten. We hebben altijd geweten de bureaus die een “massa productie” aanpak hebben van hun SEO-diensten meestal niet de gewenste resultaten leveren. Daarnaast begrijpen we ook dat elk bedrijf een andere behoefte heeft op gebied van SEO marketing. Hierdoor passen we onze SEO strategie aan voor elk bedrijf om een zo uniek mogelijke SEO strategie te voorzien voor elke website.

Elke SEO dienst engagement is op maat gemaakt.

Sommige bedrijven hebben een enorme hoeveelheid aan interne of externe partners, waaronder webontwikkelaars en content schrijvers. Onze SEO consultancy en social media consultancy diensten zijn bedoeld voor bedrijven die een partner nodig hebben om alle delen met elkaar te verbinden, omvattend zoals strategie, beste methodes en planning terwijl de kwaliteit en nauwkeurigheid van het implementatieproces gegarandeerd blijft.

Aan de andere kant, hebben sommige bedrijven geen web ontwikkelaar om hun website te updaten maar zijn zij wel in staat om goed content zelf te schrijven. Deze bedrijven hebben een meer hands-on aanpak nodig van alle technische zoekmachine optimalisatie technieken door onze webontwikkelaars.

Een gedetailleerde SEO analyse van uw website is de eerste stap.

Of uw bedrijf nu een SEO consultant nodig heeft om u een aangepaste strategie te bieden of u hebt een bedrijf nodig heeft om alles te verwerken, al onze klanten zullen zeker eerst een complete SEO analyse ontvangen van hun website aangezien dit de kern is van uw zoekmachine optimalisatie van de volgende onderdelen:

Zoekwoorden strategie - De basis voor SEO begint met een zoekwoorden onderzoek en een ontwikkeling van een zoekwoorden strategie. Het is belangrijk om te bepalen op welke zoekwoorden en zinnen er worden gezocht en hoe deze in de website passen.

On-page optimalisatie, Meta Tags inbegrepen – Eenmaal de zoekwoorden optimalisatie is ontwikkeld, kan de basis code optimalisatie van start gaan, inclusief de verbetering van de meta tags.

Website architectuur en URL structuur – Als uw website niet kan gevonden worden door de “spiders” van de zoekmachines, zal onze zoekmachine optimalisatie geen voordelen bieden. Wij zullen samen met u ervoor zorgen dat uw site architectuur geoptimaliseerd is. Dit is een van de meest kritische onderdelen die vaak over het hoofd gezien worden bij SEO bedrijven.

Content optimalisatie – Een vaak vergeten onderdeel van zoekmachine optimalisatie is content optimalisatie. De meeste websites begrijpen dat inhoud belangrijk is, maar ze onderschatten het belang van de fijnere details van content optimalisatie zoals “keyword density”, gebruik van cursief en vet gedrukte tekst, interne links en rubrieken tags.

Link Building – Het proces van link building is een van de dingen die veel website zouden moeten doen maar dit negeren. Zoekmachines houden ervan om nieuwe links naar uw website te zien. We werken dan ook aan het verkrijgen van nieuwe links naar uw website alsook aan strategieën hiervoor, zodat u op een organische manier meer link populariteit kan opbouwen.

Social Media optimalisatie – Al een paar jaar hebben zoekmachines sociale signale verwerkt in hun zoekmachine algoritmen en hebben ook social media geïntegreerd in hun zoekresultaten. Bedrijven die actief social media en zoekmachine optimalisatie combineren behalen de beste resultaten uit hun SEO marketing diensten. Social media is ook een geweldige manier om biologische link populariteit te stiumuleren.

Xml Sitemap – Alle websites moeten een correct geformatteerde xml sitemap bevatten, die telkens als de inhoud wordt bijgewerkt ook zelf wordt bijgewerkt.

Monitor zoekmachine posities en verkeer – Jakency gebruikt bepaalde tools om uw zoekwoorden positie in Google te bepalen alsook het meten van het aantal bezoekers op de website. Wij zorgen dan ook voor een op maat gemaakt maandelijks rapport van deze cijfers.

SEO marketing prijzen

Omdat elke klant anders is en alles is aangepast aan de behoeften van het bedrijf alsook de website worden de prijzen berekend op basis van deze behoeften. Jakency verstrekt zoekmachine optimalisatie aan bedrijven van alle groottes, industrieën en verdienmodellen waaronder:

  • E-commerce
  • Lead generation
  • Lokale bedrijven
  • Grote content sites
  • Kleine zelfstandigen
  • Multinationals